Архів новин за 31 Березня 2018

16:03
В Острозькій академії назвали найкращих учителів предметів духовно-морального спрямування. За результатами XIІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Учитель року предметів духовно-морального спрямування» нагородили всіх учасників, що представляли 13 областей України та визначили переможців у двох номінаціях: «Учитель року» та «Вихователь року».
16:03
У рамках Всеукраїнського тижня дитячо-юнацької книги у Острозькій районній бібліотеці відбулася низка заходів для наймолодших читачів. У середу та четвер до світлиці книгозбірні завітали учні 1-В та1-Б класів Острозької ЗОШ школи І-ІІІ ст. № 1. Бібліотекарі відділу обслуговування підготували для дітвори цікаву та пізнавальну програму
13:03
Рівненська обласна рада розподілила кошти державної субвенції, яка спрямована на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження. Це відбулося на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків у п'ятницю, 30 березня.
12:03
Міський голова Олександр Шикер від імені Острозької міської ради та громади міста вручив премії та нагороди вихованкам боксерського клубу «Панчер». У п'ятницю, 30 березня, на засіданні 42 сесії Острозької міської ради сьомого скликання мер міста нагородив Наталю Вознюк та Анну Добровольську.
09:03
На вулиці Малиновського, що в Острозі, немає асфальтового покриття. А з настанням потепління дорога перетворилася в суцільне болото. Місцеві мешканці звинувачують у цьому місцевого власника станції технічного обслуговування. Кореспонденти Район.Острог поспілкувалися з Віктором Приходьком, якого мешканці вулиці називають винним у цій ситуації.
08:03
Юна острожанка, яка стала однією з переможниць 4 міжнародного конкурсу молодих виконавців «Muzikos talentų lyga 2018» («Музична ліга талантів 2018») узяла участь у гала-концерті для Литовського центрального телебачення.
07:03
Доброго ранку, дорогі читачі! Сьогодні субота, 31 березня. Нехай день буде сповнений позитивом і гарними враженнями!
06:03
У суботу, 31 березня, день в Острозі буде похмурим. Нічний дощ уранці послабшає. Удень опадів не передбачають, однак увечері знову можливий дощ. Температура повітря від +5º до +13ºС.
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024