Сто проблем через СТО чи бездіяльність влади?

31 Березня 2018, 09:27
Проблемна дорога (вул. Малиновського) 4149
Проблемна дорога (вул. Малиновського)

На вулиці Малиновського, що в Острозі, немає асфальтового покриття. А з настанням потепління дорога перетворилася в суцільне болото.

Місцеві мешканці звинувачують у цьому місцевого власника станції технічного обслуговування.

Сто доріг: жителі провулка потерпають через діяльність СТО

Кореспонденти Район.Острог поспілкувалися з Віктором Приходьком, якого мешканці вулиці називають винним у цій ситуації. Чоловік розповідає, що це не СТО у повному розумінні, а приватна автомайстерня, обладнана у власному гаражі, хоч і більшому від традиційних розмірів і працює на цьому місці вже третій рік.

Пан Віктор винним себе не вважає.

Іншою стороною конфлікту з мешканцями вулиці мала би бути міськрада, що ігнорує плачевний стан дороги, який заставляє «потерпати» острожан, а вони, в свою чергу, шукають винного підприємця, а не міську владу, в силу свого рабського менталітету!!!!!! – емоційно прокоментував ситуацію Віктор Приходько.

Також він додає що люди йому про своє бачення ситуації не говорили. І додає: 

Але кожного року після зими я зарівнюю всі ями навколо свого боксу, а коли це перетворюється у дуже трудомістку процедуру, то викликаю трактор за власний кошт! Зимою, якщо не можна дати ради зі снігом, теж викликаю техніку за власний кошт! – розповідає пан Віктор.

Вивчивши аналогічні випадки щодо поліпшення дорожнього покриття, ми виявили, що міська рада може розглянути питання ремонту дороги й виділити потрібні кошти за депутатським зверненням.

Відповідно до інформації на сайті Острозької міськради за вул. Малиновського закріплений депутат Микола Скороход

 

Коментарі
31 Березня 2018, 23:48
а чому журналісти не запитали, чому власник сто не зареєстрований як підприємець і не платить податків?
02 Квітня 2018, 18:40
Пане Миколо, а звідки у Вас дані,що не сплачуються податки? Можу стверджувати протилежне - ПОДАТКИ по майстерні сплачуються постійно і не один рік.А хто ви,анонім Микола?
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром