Юні музиканти з Оженина виступили в Дніпрі

17 Жовтня 2018, 13:07
2910

Учні Оженинської дитячої музичної школи відвідали Дніпропетровську академію музики ім. М.Глінки, де взяли участь у концертах.

Про поїздку Олексія Пушки  та Давида Зіброва, яка відбулася на початку жовтня, повідомляють на ФБ-сторінці Острозької дитячої музичної школи.

Юнаки разом із директором школи Тарасом Безюльовим відвідали Дніпро на запрошення викладача по класу гітари Дніпропетровської музакадемії Юрія Радзецького, як лауреати Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Гітаріада» (м. Острог).

Юні музиканти ознайомилися з навчальним закладом, побували на екскурсії містом, а також двічі брали участь у концертних програмах заходів, які були у графіку відвідування. Зокрема це  концерт гітарної музики, проведений у стінах Дніпровської дитячої музичної школи №2 ім. А.Штогаренка та в Дніпропетровській академії музики в рамках курсів підвищення кваліфікації викладачів дитячих мистецьких шкіл.



 

«Крім фінансування цього відвідування (проїзд, харчування, проживання), яке забезпечив ректор Дніпропетровської академії музики ім. М.Глінки – Новіков Ю.М., нас очікував там теплий прийом та приємна творча атмосфера. Упевнений, що наслідки від організації цього відвідування будуть тільки позитивні та принесуть для розвитку виконавської майстерності учасникам відвідування велику користь», – поділився міркуваннями директор Оженинської ДМШ Тарас Безюльов.



 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024