Острозькі учні в українському парламенті: як це було

13 Жовтня 2018, 13:19
3204

Актив учнівського смамоврядування закладів середньої освіти міста Острога відвідав Верховну Раду України. Поїздка відбулася у вівторок,  9 жовтня.

Її організували за сприяння депутів Рівненської обласної ради Олександра Корнійчука та Верховної Ради України Юрія Вознюка.

Школярі з Острога відвідали Верховну Раду України

Під час спілкування Олександра Корнійчука з представниками учнівського самоврядування в Острозькій гімназії школярі висловили побажання побачити, як працює український парламент. Так була організована ця поїздка, – розповідає Тетяна Слободян, працівниця відділу освіти міськвиконкому Острозької міської ради.

ВРУ відвідали представники всіх навчальних закладів міста.

Крім екскурсією приміщенням Верховної Ради, під час якої учні довідалися історію українського парламенту, школярі відвідали Межигір’я та оглянули резиденцію екс-президента.

Делегація з Острога під стінами ВРУ
Делегація з Острога під стінами ВРУ

 

Під час особистої зустрічі з Юрієм Вознюком та його помічниками юні острожани дізналися про особливості депутатської роботи й ключові навички, необхідні для праці.

Нам усім дуже сподобалось, було справді цікаво. Побували в залі засідань, приємно було дивитись на залу, яку так часто бачиш через призму телеекрана. Ми вдячні за таку можливість, адже цей візит є мотивацією до нових звершень! – поділилася враженнями від поїздки  Анна Лавренюк,  учениця Острозького НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія»

Національний парк «Межигір'я»
Національний парк «Межигір'я»

Делегація з Острога
Делегація з Острога

 

Читайте також:

«Не таким має бути український Парламент», - враження випускника Острозької академії про роботу Верховної ради

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024