Рівненська юстиція та «Острозька академія» підписали Меморандум про співпрацю

10 Жовтня 2018, 12:56
3762

Меморандум про співробітництво між Головним територіальним управлінням юстиції у Рівненській області та Національним університетом «Острозька академія» підписала начальник управління юстиції Оксана Сальчук та ректор університету Ігор Пасічник.

Про це повідомили на сторінці у Facebook Головного територіального управління юстиції  у Рівненській області/

В рамках співпраці передбачається здійснення наукової та практичної діяльності у сфері забезпечення верховенства права і свобод людини і громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди, дотримання загальноприйнятих норм і принципів. Також сторони домовились про реалізацію спільних заходів, проектів і програм, створення майданчика для професійного спілкування, роботи науковців, практиків і студентів.

«Сьогодні була уперше в Острозькій академії, але чула багато позитивних і гарних відгуків про навчальний заклад, професійний викладацький склад, високий рівень підготовки випускників. Та й власне сама у цьому переконана. Адже у нашому управлінні працюють випускники юридичного факультету вишу. То ж сподіваюся, що вже започаткована співпраця буде продовжуватися й надалі. І на роботу в органи юстиції будуть приходити розумні, ініціативні, активні випускники-юристи Острозької академії», - зазначила Оксана Сальчук.







 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024