Острозькі чиновники у складі команди Рівненщини – призери Всеукраїнської спартакіади

10 Жовтня 2018, 10:34
3778

Працівники Острозької районної державної адміністрації увійшли до складу команди Рівненської області, яка посіла третє загальнокомандне місце на ХХ Всеукраїнській спартакіади серед державних службовців, що проходила у м. Ужгород.

До команди Рівненщини входило 24 особи, троє з яких – острожани. Дмитро Білюк грав у складі команди волейболістів, Володимир Федорчук і Микола Степанов змагалися в міні-футболі.

Загалом держслужбовці боролися в таких видах спорту: шахи, шашки, настільний теніс, міні-футбол, волейбол.

У змаганнях із міні-футболу в груповому етапі рівняни зіграли внічию зі Запорізькою областю (1:1), програли Чернівецькій області (1:2) і розгромили Черкащину (3:0). У підсумку команда посіла 14 місце. У змаганнях із волейболу команда на груповому етапі перемогла Дніпропетровську область (2:0), Черкаську область (2:0) та у поєдинку за перше місце в групі здолали Івано-Франківщину (2:0). У боротьбі за 1–4 місце команда рівненців програла майбутньому чемпіону змагань Луганській області (0:2), у підсумку посіла 5 місце, перегравши волейболістів із Києва.

Загалом збірна держслужбовців Рівненської області посіла третє загальнокомандне місце на Всеукраїнській спартакіаді, поступившись львів’янам і хмельничанам. Враження від поїздки дуже позитивні.

«Спартакіада прекрасно організована, ми мали час оглянути перлину Закарпаття, побували в місцевому музеї, побачили відомий ужгородський міст. Дуже приємно, що ми могли зіграти в складі збірної області, адже для Рівненщини це вперше такий високий результат за всі роки існування змагань», – ділиться враженнями Дмитро Білюк, завідувач сектору молоді й спорту Острозької РДА.






Рівняни піднялися на п'єдестал
Рівняни піднялися на п'єдестал



Команда з міні-футболу
Команда з міні-футболу

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром