Оженинське учнівське лісництво перемогло на всеукраїнському зльоті

02 Жовтня 2018, 15:27
4248

Оженинське учнівське лісництво «Вікова діброва» НВК «Оженинська ЗОШ І–ІІІ ступенів (ліцей) - ДНЗ» ім. Т.Г.Шевченка здобуло ІІІ загальнокомандне місце у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв.

Змагання між юними лісничими відбувалися упродовж 26–28 вересня на Сумщині та охопили близько 200 школярів, які в склад 23 делегацій представляли всі області України.

За програмою Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв закладів загальної середньої та позашкільної освіти відбувся відкритий захист виставки-презентації досягнень учнівських лісництв, захист науково-дослідницьких робіт у галузі лісового господарства, майстер-класи з інноваційних технологій лісорозведення, екскурсія до дендрарію Сумського національного університету імені В.М. Кохановського.



 

У складі команди з Острожчини були Ліза Гузовата, Валерія Голяк, Софія Касянчук. За результатами роботи трьох напружених днів юні лісівники Острожчини отримали ІІ місце у виставці-презентації досягнень учнівських лісництв.

Ліза Гузовата виборола ІІІ місце в захисті науково-дослідницької роботи у галузі лісового господарства з роботою «Насіннєве розмноження та особливості вирощування сіянців модрини європейської в умовах Острозького державного лісового господарства». Загалом команда із Оженина посіла ІІІ загальнокомандне місце у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024