На Острожчині дітей шукатимуть за допомогою СМС-повідомлень

01 Жовтня 2018, 14:49
2624

Поліція Рівненщини та мобільний оператор Київстар співпрацюватимуть у розшуку зниклих дітей.

Про це йшлося в п’ятницю, 28 вересня, на спільній прес-конференції за участі заступника начальника ГУНП в Рівненській області Руслана Стрельбіцького, начальниці відділу ювенальної поліції Ірини Чорної та PR менеджера ПрАТ «Київстар» у Західному регіоні Олександри Гнатик

Тепер користувачі мобільного оператора, які перебували неподалік зони зникнення дитини, отримуватимуть смс-звістки з інформацією про неї.  Такий сервіс активується у абонентів «Київстару» автоматично та безкоштовно.

«Смс-повідомлення міститимуть обставини зникнення дитини, а також посилання на фейсбук-сторінку розшуку дітей ГУНП в Рівненській області з більш детальною інформацією», — зазначила PR менеджерка ПрАТ «Київстар» у Західному регіоні Олександра Гнатик.

Заступник начальника ГУНП Руслан Стрельбіцький зазначив, що нові форми та методи оперативного розшуку дітей актуальні для органів Національної поліції. Адже щодня в Україні розшукується в середньому 25 дітей, які потенційно можуть опинитися в небезпеці. Завдяки такому сервісу свідки, які бачили самотню,  розгублену дитину або таку, що перебуває у розшуку, зможуть оперативно відреагувати на сповіщення та повідомити про це поліцію. 


 

Короткі повідомлення з особистими даними розшукуваної дитини поліція формуватиме після згоди батьків про розголошення персональних даних.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024