В Острозькій школі-інтернаті провели тиждень спорту

29 Вересня 2018, 11:57
3401

У межах відзначення Європейського тижня спорту в Україні в Острозі провели низку заходів. Це і ранкові руханки, і змагання, і показові виступи.

Острозька міськрада розпочала робочий день зарядкою

Упродовж 24–28 вересня в Острозькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті І–ІІІ ступенів провели тиждень фізичної культури та основ здоров’я. Розпочалися заходи в понеділок, 24 вересня, зі загальношкільної лінійки та виставки стіннівок. Ще цього дня відбулися змагання з футболу серед учнів старших класів та змагання для молодших школярів «Безпека твого руху».

Школярі вивчають правила дорожнього руху
Школярі вивчають правила дорожнього руху

 

У вівторок у школі-інтернаті продовжили заходи, зокрема спортивні змагання «Веселі старти» з учнями 1–4 класів. Ще 25 вересня була проведена вікторина з основ здоров’я «Ти і твоє здоров’я», у якій узяли участь учні 7–9 класів.

Цього дня старшокласники брали участь у змаганнях із кулькової стрільби, організованих Рівненським обласним центром «Інваспорт». До них долучилося 26 школярів. Під час змагань учасники спочатку ознайомлювалися зі зброєю, а потім виконували кожен по п'ять пострілів.

Під час вікторини
Під час вікторини

 

Упродовж 27 вересня відбулися спортивні змагання між учнями 1-их класів «Ми – найсильніші, ми – найспритніші!». У формі естафети малята демонстрували витривалість, спритність, швидкість, показувати свої спортивні здібності.

Відбулися змагання з волейболу серед дівчат, у яких узяли участь дві команди дівчат старших та середніх класів. Переможцями турніру стала команда «Тигриці».

Спортивна естафета
Спортивна естафета


Змагання з волейболу
Змагання з волейболу

 

Загалом тиждень був насичений подіями та подарував школярам багато позитивних емоцій.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024