«Острозька академія» прийняла ІХ конгрес іспаністів України

25 Вересня 2018, 16:52
3535

Національний університет «Острозька академія» приймав ІХ конгрес іспаністів України.

Заходи, приурочені до цієї події, відбувалися в університеті з 21 по 22 вересня. Про це повідомляють на сторінці Факультету романо-германської філології НаУОА у Facebook.

До Острога на конгрес прибули 76 викладачів та дослідників іспанської мови з 14 областей України, які репрезентували 24 середніх та вищих навчальних заклади, а також гості з Бразилії, Іспанії, Польщі та США.

На церемонії відкриття делегатів привітали ректор Національного університету «Острозька академія» проф. І.Д.Пасічник, декан факультету РГМ доц. І.В. Ковальчук, Радник Посольства Іспанії в Україні Патрісія Серрано Санчес та президент Асоціації іспаністів України, директор Інституту філології Чорноморського національного університету ім. Петра Могили проф. О.В.Пронкевич, а також студенти факультету романо-германських мов, які підготували невеличкий концерт.


Члени правління Асоціації іспаністів України та іноземні гості зустрілися з керівництвом університету та факультету.


Протягом двох днів учасники конгресу заслухали та обговорили 39 доповідей, присвячених актуальним питанням романського мовознавства, літератури, методики викладання іспанської мови, історії, культурології та перекладознавства.


Після завершення роботи в секціях було проведено круглий стіл, під час якого відбувся обмін досвідом застосування класичних та інноваційних методів викладання іспанської мови в літніх мовних таборах, школах, ВНЗ та на курсах з вивчення іспанської мови.


Для гостей було проведено екскурсію по університету, після чого вони оглянули цікавинки Острога.


Наступний, десятий конгрес у вересні 2019 року прийматиме в себе Київський національний університет ім. Т.Г.Шевченка.
Університет висловлює подяку Пелипенко О.О. та Пелипенку О.А за активну участь в організації Конгресу.





 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024