У Краївській школі вчились протидіяти булінгу

25 Вересня 2018, 13:25
12403

У Краївській школі психологічна служба провела тиждень протидії булінгу в рамках реалізації просвітницького проекту «Я маю право». 

Заходи в рамках тижня відбувались з 17 по 22 вересня. Про це пишуть на сторінці НВК «Краївська ЗОШ І-ІІ ст. - ДНЗ» у Facebook.

Тиждень розпочали з лінійки «Вся правда про булінг», на якій ознайомили учнів з поняттям, формами та ознаками булінгу.

У вівторок учні 7-9 класів взяли участь в анкетуванні «Насильство та його прояви в учнівському середовищі», учні 1-4 класів намалювали малюнки на тему «Я вмію дружити», а 5-7 класи підготували плакати «STOP БУЛІНГ».

З учнями початкових класів у середу провели годину спілкування «Вчимося жити добрими людьми», а з учнями середніх класів інформаційну годину «Кібербулінг та засоби його подолання».

У четвер діти переглянули відеоролики «Насильство в школі: міф чи реальність».

У п'ятницю з учнями 5-9 класу було проведено тренінгове заняття «Профілактика булінгу в учнівському середовищі», метою якого було ознайомити учнів з поняттям, формами та структурою булінгу; виховувати почуття емпатії та переживання до дитини, яка зазнала насильства; розвивати вміння пошуку шляхів виходу зі складної ситуації; формувати навики відповідальної та безпечної поведінки.

Протягом тижня учні 7-9 класу мали домашнє завдання і підготували соціальні відеоролики щодо насильства в школі та показали шляхи подолання на власному прикладі.

По закінченню всі учасники заняття отримали пам'ятки, які підготувала психологічна служба: «Зупинимо булінг разом. Не будьмо байдужими, не допустимо насилля.Все в наших руках».

1












 

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024