На Острожчину приїдуть туристичні експерти

20 Вересня 2018, 19:05
3118

До Острога на Всеукраїнський форум «Патріотичні екскурсії Рівненщиною» завітає 30 туристичних експертів зі всіх регіонів України. Захід відбуватиметься впродовж 25–27 вересня в Острозькому районі.

Менеджери туристичних компаній, екскурсоводи, власники агросадиб, спеціалісти профільних управлінь органів місцевого самоврядування, члени громадських організацій, краєзнавці, журналісти вивчатимуть туристичний потенціал сіл Межиріч і Новомалин Острозького району, а також ознайомляться зі самим містом. До речі, у сусідньому Здолбунівському районі експерти відвідають Дермань та Гурби

Окрім того, у рамках форуму учасники презентуватимуть авторські патріотичні екскурсії, пов’язані з їхніми рідними місцями.

Як повідомляють на сайті РОДА, презентація туристичного потенціалу Острозького району на Всеукраїнському рівні – це ініціатива власниці садиби зеленого туризму «Українська хата» у селі Батьківці Людмили Франковської. Ця ідея у неї виникла за два роки активної участі у проекті «Патріотичні екскурсії Україною», який започаткував київський журналіст Сергій Бахін. За цей час Всеукраїнські форуми відбулися у Києві, Дніпрі, Харкові та Чернівцях.

Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024