Острозькі старшокласники змагалися в інтелектуальних спортивних іграх

20 Вересня 2018, 12:07
2846

Наприкінці минулого тижня в актовій залі Острозької ЗОШ І – ІІІ ст. № 1 з нагоди Дня фізичної культури і спорту відбулися  інтелектуальні спортивні змагання  «Що? Де? Коли?». 

Уже традиційно участь у турнірі брали команди учні шкіл міста та Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою.  Новинкою цього року була команда  вчителів фізичної культури та представників команд-учасниць.

  Гра відбувалася за правилами класичної «Що? Де? Коли?». Три етапи змагань містили традиційні питання про історію спорту, особливості деяких ігор,  українських олімпійських чемпіонів та ін. Також були  фото та відео питання, які перевіряли, як добре розуміються старшокласники у сучасних тенденціях.

 Готувала хитромудрі питання та вела турнір Тетяна Слободян, методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради.  Однією з умов підготовки команд було придумати креативну назву.  Тут переможцями стали команди «Розумні бобри» (Острозька ЗОШ І–ІІІ ст. №1) та «Оба-на!» (Острозький НВК «Школа І–ІІІ ступенів - гімназія»).


 

У надзвичайно напружених та пізнавальних змаганнях перемогла команда «Флеш» Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою, команда «Торнадо» Острозької загальноосвітньої школи І–ІІІ ступенів № 1 стала срібним призером, а «Українські отамани» Острозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою посіли третє призове місце.

Вітали призерів змагань  та нагороджували грамотами й подарунками Ольга Стецюк, виконуюча обов’язки начальника відділу з питань молоді та спорту та Ірина Юрчук, методист методичного кабінету відділу освіти виконкому Острозької міської ради.



 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024