В Острозькій академії презентують книгу про Моцарта-львів’янина

19 Вересня 2018, 20:27
2794

В Острозькій академії презентують книгу Богдана Коломійчука «Моцарт із Лемберга», що вийшла у «Видавництві Старого Лева».

Захід відбудеться в четвер, 27 вересня, початок о 12:20. Модеруватиме зустріч Тетяна Чіхрай.

Нова книжка Богдана Коломійчука «Моцарт із Лемберга» гармонійно поєднує жанри історичного, пригодницького та любовного романів. Дія відбувається у першій половині XIX століття у Відні, Галичині та Баварії. Головний герой — молодший син геніального композитора Вольфганга Амадея Моцарта, Франц Ксавер. Франц не досяг батькової слави, але життя його було сповнене пристрасті, інтриг та пригод. А доля — тісно пов’язана зі Львовом, тодішнім Лембергом.

Автор витримав золоту середину між сентиментами і авантюрою, а точніше, між любовним і пригодницьким романом. Власне тому, в цій книжці читач знайде окрім впізнаваних фактів з життя Моцарта-молодшого, також елементи історичного твору і навіть детективу, – мовиться в анонсі презентації.


 

Довідково:

Богдан Коломійчук — письменник-белетрист, автор історико-авантюрних та детективних романів. Мешкає у Львові. У 2013 році видав дебютний історико-авантюрний роман «Людвисар. Ігри вельмож», що отримав Гран-прі конкурсу «Коронація слова 2013». 2014 року світ побачила збірка детективних оповідань «Таємниця Єви». У 2015 році вийшли одразу ді книжки — «В’язниця душ» та «Небо над Віднем», 2016-го — «Візит доктора Фройда». Влітку 2018го побачив світ роман «Моцарт із Лемберга».

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024