Зірки від Острога для зірок зі Львова

17 Вересня 2018, 14:10
5941

В Острозі з концертною програмою виступила акапельна формація зі Львова «Піккардійська Терція». Подія відбулася в неділю, 16 вересня, під час відкриття арт-простору «Культурного барбакану» в Острозі .

Під час дійства музиканти виконували композиції  українською, польською, французькою, італійською та іншими мовами.

Організатори зауважили, що під час виступу «Піккардійської Терції» в Острозі відбувся флешмоб, адже під час звучання однієї з композицій острожани та гості міста масово увімкнули ліхтарики на телефонах.

«Будь ласка, увімкніть ці ліхтарики ще раз тому, що наше місто, ще такого не бачило. І я хочу зробити пам’ятне фото… Зірки від Острога для зірок зі Львова», – попрохала присутніх Ольга Лозюк, начальниця відділу культури та туризму виконкому Острозької міської ради 

Ліхтарики під час виступу «Піккардійської Терції»
Ліхтарики під час виступу «Піккардійської Терції»

 

Відвідувачі фестивалю залюбки поділились враженнями:

«Чудесний концерт. Сподобався, бо чи не вперше я чув «Піккардійську Терцію» саме на open air і гарно звучить,гарні пісні, гарна добірка, гарний вечір», – Олесь, острожанин.

На сцені «Піккардійська Терція»
На сцені «Піккардійська Терція»

 

«Я щиро вдячна організаторам, що запросили «Піккардійську Терцію» до нас в Острог. Це таке море задоволення, море вражень , море емоцій, які передати просто словами  неможливо», – Олена Корнійчук, жителька Острога.

«Враження хороші від концерту. Емоції переповнюють. Мабуть, емоції драйвові через декілька енергійних пісень  і це дуже хороший концерт», – Таня Мельничук, студентка.

На сцені «Піккардійська Терція»
На сцені «Піккардійська Терція»

 

«Класно. Круто. Я не знаю, яке слово сказати, тому що слів не вистачає . Це вперше і надіємось, що не в останнє таке дійство в нашому місті. Ми дуже-дуже раді  і нас переповнюють емоції. Більш нічого не можемо сказати… просто клас», – Наталія Давидюк, острожанка.

Було надзвичайно багато глядачів
Було надзвичайно багато глядачів

 

«Ой, спочатку від «Кап-кап», «Старенький трамвай» і закінчуючи італійськими та французькими композиціями. Це було щось із чимось. Дуже круто й атмосферно. І ліхтарики, і люди», – Максим, студент.

Гурт не зміг покинути сцену відразу після запланованої програми, адже острожани під гучні овації викликала «Піккардійську Терцію» на біс. А потім публіка, скандуючи «Молодці!», проводжала співаків зі сцени.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024