Професійне свято лісівників відзначили концертом

16 Вересня 2018, 14:30
3840

Напередодні професійного свята працівники державного підприємства «Острозьке лісове господарство» відзначили День працівника лісу святковим концертом.

На заході були присутні почесні гості перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ундір, голова Острозької районної державної адміністрації Богдан Турович, голова Острозької районної ради Валентина Стрілецька, голова Здолбунівської районної державної адміністрації Сергій Кондрачук, голова Здолбунівської районної ради Олег Дацюк.


 

З нагоди свята працівники «Острозького лісгоспу» за високоефективну роботу, особистий внесок у розвиток і підвищення ефективності лісогосподарського виробництва, охорону та відтворення лісових і мисливських багатств України отримали нагороди Держлісагенства України. За сумлінну працю почесною грамотою РДА, яку вручив Богдан Турович, також відзначили головного механіка Острозького лісгоспу.

Богдан Турович вітає зі святом
Богдан Турович вітає зі святом


 

Загалом під час урочистостей нагородили 32 працівників Острозького лісового господарства.

Не залишився без відзнак і директор державного підприємства Михайло Крук, який отримав подяку та щирі слова вдячності від директора НВК «Оженинської ЗОШ І-ІІІ ст. (ліцей)-ДНЗ» Нелі Хімін за багаторічну співпрацю. Адже протягом десяти років педагогічний колектив тісно співпрацює як з директором підприємства так і з всіма працівниками.
Гарний святковий настрій подарували для всіх присутніх вихованці Оженинської школи. Діти потішили усіх запальними танцями та оригінальним виконанням пісень.

Щирі вітання від дітей
Щирі вітання від дітей


 

За інформацією прес-служби Острозької РДА

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39