Дошкільнята змагалися на Малих олімпійських іграх

14 Вересня 2018, 11:41
4587

В Острозі відбулися Малі олімпійські ігри для вихованців дошкільних навчальних закладів. Змагання такого типу провели в місті вже вп’яте.

Вихованці дитячих садків «Ромашка» та «Веселка» на стадіоні Національного університету  «Острозька академія» демонстрували свої вміння в четвер, 13 вересня.

Команди ДНЗ
Команди ДНЗ

 

Учасників Малих олімпійських ігор вітала, а також розповіла про регламент змагань, представила суддів методистка відділу освіти міськвиконкому Тетяна Слободян. Оголосила захід відкритим і побажала приємного проведення часу начальниця відділу освіти Людмила Кухарук.

Юних спортсменів вітає Людмила кухарук
Юних спортсменів вітає Людмила кухарук


 

Під час Малих олімпійських ігор команди (по 5 хлопчиків і стільки ж дівчаток) змагалися у бігу на 20 метрів, стрибках у довжину, метанні мішечків на дальність і комбінованій естафеті з використанням м’ячів, обручів і палиць. У кожної команди було багато вболівальників, які спостерігали за перебігом змагань і нагородженням.

Кращих маленьких спортсменів у кожному виді змагань за 1–3 місця нагородили індивідуальними грамотами від олімпійського комітету України за підписом керівника, славетного стрибуна з жердиною Сергія Бубки. В. о. начальника відділ молоді та спорту Ольга Стецюк уручила всім учасникам змагань солодкі призи, а керівникам ДНЗ передали книги на олімпійську тематику.

Маленькі вболівальники
Маленькі вболівальники

Маленькі вболівальники
Маленькі вболівальники


 

Фото Івана ГЛУШМАНА

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024