В Острозі до Дня фізичної культури та спорту змагалися волейболісти й шахісти

10 Вересня 2018, 14:23
6418

З нагоди Дня фізичної культури та спорту на тенісних кортах Національного університету «Острозька академія» відбулися змагання зі шахів і волейболу.

Заходи, організатором яких був сектор у справах молоді та спорту Острозької районної державної адміністрації за підтримки НаУ «Острозька академія», провели в неділю, 9 вересня.

Спостерігав за перебігом змагань, вітав переможців і призерів змагань Дмитро Білюк, завідувач сектору у справах молоді та спорту Острозької РДА. Дмитро Петрович зауважив, що змагання до Дня фізичної культури та спорту вже стали доброю традицією на Острожчині.

Приємно, що з року в рік ми бачимо тут знайомі обличчя. Але тішить і те, що щороку до нас приєднуються нові гравці. Вітаю тих, хто отримує сьогодні нагороди. Але для тих, хто повернеться без кубків чи медалей, це не поразка. Це знак того, що треба ще трішки попрацювати й наступного року повернутися на майданчик із новими силами та вміннями, – додав Дмитро Білюк.

У Відкритому районному турнірі зі шахів брали участь 12 представників Острога та Острозького району. За активну участь в інтелектуальній боротьбі організатори грамотами відзначили Валерія Бриля, Миколу Олежка, Олексія Стецюка, Івана Шустерука.

1

 

Призові місця серед шахістів розділилися так:

1 місце – Валентин Шаранський (Острог);

2 місце – Олександр Сорокін (Хорів);

3 місце – В’ячеслав Сидорчук (Оженин).

Переможці турніру отримали грамоти й медалі.

Дмитро Білюк та Валентин Шаранський - переможець шахового турніру
Дмитро Білюк та Валентин Шаранський - переможець шахового турніру

Учасники шахового турніру
Учасники шахового турніру

 

Відкритий чемпіонат Острозького району з волейболу серед аматорів зібрав понад 20 учасників. За призові місця боролося 5 команд, сформованих як з острожан, так і жителів Острожчини (команда Межиріча) та збірних (команда Острозького ВПУ).


 

У безкомпромісній боротьбі – 4 перемоги у 4 іграх – перемогла команда «Острог-рвачі» (Марченко Олександр, Довгий Олег, Ковальчук Сергій, Кримінський Володимир, Пиріжок Дмитро). Другу сходинку посіла команда ДПТНЗ «Острозьке ВПУ» (Урбан Ігор, Полюхович Олександр, Кондратюк Валерій, Крайняй Михайло, Щавінський Микола). Третьою стала команда з Острога «Зів’яле листя» (Васильчук Віталій, Савчук Сергій, Клебан Юрій, Сульжук Юрій, Дзюбук Єсенія, Систалюк Юрій). Переможці отримали кубки та грамоти.

«Острог-рвачі» - команда-переможець волейбольного турніру
«Острог-рвачі» - команда-переможець волейбольного турніру

Учасники волейбольного турніру
Учасники волейбольного турніру

 

Кращим гравцем першості Острожчини з волейболу серед аматорів став Ігор Урбан, гравець команди ДПТНЗ «Острозьке ВПУ». Його нагородили спеціальною відзнакою та грамотою.

1
Відзнаку отримує Ігор Урбан - найкращий волейболіст
Відзнаку отримує Ігор Урбан - найкращий волейболіст

 

Коментарі
12 Вересня 2018, 20:02
Дзюбук не Євгенія а Есенія !!!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром