Острозькі команди впевнено перемогли: футбольний огляд

09 Вересня 2018, 12:33
3652

Упродовж тижня в Першості Рівненської області острозькі команди зіграли 3 матчі. У середу, 29 серпня, ФК «Кобра» приймав на своєму полі рачинський «Колос».

Матч на стадіоні НаУ «Острозька академія» відбувався в безкомпромісній боротьбі, обидві команди мали шанси забити. Однак більше пощастило господарям і на 30 хв. Микола Єроменко відкрив рахунок у грі.

Після пропущеного м’яча гравці «Колоса» відразу кинулися вперед, що й принесло свої плоди. В одній із атак Мар’ян Кусак завдав невідпорного удару по воротах Андрія Ліпича – 1:1.

У другому таймі господарі почали тиснути на ворота суперника, але не завжди доходило до завершального удару. Проте на 65 хв. Микиті Крайчинському таки вдалося забити другий м’яч, який став останнім у цій зустрічі. 2:1 – важка, але справедлива перемога «Кобри».

Першість Рівненської області. Група Б. 11-й тур. Стадіон «Академік», 50 глядачів.

«Кобра» (Острог) – «Колос» (Рачин) – 2:1 (1:1).

«Кобра»: Андрій Ліпич (в), Олександр Бегашов, Микола Бидисюк (Євгеній Данильчук, 55), Іван Бровчук, Микола Єроменко, Володимир Киричук, Микита Крайчинський, Віталій Проць, Юрій Сондак (к), Петро Ярмолюк, Геннадій Жовклий.

«Колос»: Василь Рабуш (в), Феодосій Кубович, Артур Віхренко, Юрій Байрак (к), Дмитро Мишура, Василь Пилипака, Володимир Харчук (Андрій Сидорчук, 63), Олег Левинський (Дмитро Ільчук, 75), Дмитро Харчук (Михайло Міщук, 82), Мар’ян Кусак, Василь Савчук (Олександр Федорчук, 61).

Голи: Микола Єроменко, 30, Микита Крайчинський, 65 – Мар’ян Кусак, 35.

Попередження: Володимир Киричук, 10, Микола Єроменко, 90, Микита Крайчинський, 90 – Феодосій Кубович, 88.

Головний арбітр: Олександр Ганіченко (Рівне)

У 12 турі до Острога завітав аутсайдер першості – демидівський «Стир». На жаль, ми не можемо докладно описати цей поєдинок, оскільки Федерація футболу України досі не опублікувала протоколу головного арбітра матчу Володимира Дзюри. Відзначимо, що матч завершився надупевненою перемогою ФК «Кобра» – 7:2.

У суботу, 1 вересня, лідер першості ФК «Вельбівно» грав на своєму полі зі здолбунівським «Локомотивом». Гості з перших хвилин почали тиснути на ворота вельбівненців й одна з їхніх чергових атак увінчалася успіхом. На 15 хв. Іван Козачук завершив комбінацію своєї команди – 0:1. Вельбівненці відразу почали пресингувати суперника, створюючи гостроту біля воріт Сергія Фролова, але або ударам бракувало влучності, або голкіпер грав надійно.

На 58 хв. господарям усе-таки вдалося зрівняти. Гол до свого активу записав Федір Очеретяний. Не встигли здолбунівці отямитися, як найкращий бомбардир першості Сергій Непомнящий знову пробив Сергія Фролова – 2:1. Тренер «Локомотива», намагаючись зачепитися хоча б за очко, зробив дві заміни – на поле вийшли Олександр Воробюк і Роман Тимощук. Але забити ще раз вдалося вельбівненцям – на 79 хв. Федір Очеретяний оформив дубль. 3:1 – вольова перемога ФК «Вельбівно», який продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю.

 Першість Рівненської області. Група Б. 12-й тур. 50 глядачів.

ФК «Вельбівно» – «Локомотив» (Здолбунів) – 3:1 (0:1).

ФК «Вельбівно»: Владислав Буян (в), Олександр Ващук, Віталій Кравчук, Сергій Ковальчук, Юрій Гриценко, Владислав Міськов, Вадим Тишкун, Федір Очеретяний, Вадим Чубик, Михайло Гомонець (Борис Ведмедюк, 70).

«Локомотив»: Сергій Фролов (в, к), Олексій Годун, Володимир Горобюк, Валерій Ткач (Роман Тимощук, 78), Богдан Хрусь, Павло Сіліхін, Олександр Савчук (Олександр Воробюк, 64), Іван Козачук,  Дмитро Довгалець, Святослав Горчак, Володимир Андрійчук.

Голи: Федір Очеретяний, 58, 79, Сергій Непомнящий, 60 – Іван Козачук, 15.

Попередження:  Володимир Андрійчук, 67, Володимир Горобюк, 84.

Головний арбітр: Олександр Ганіченко (Рівне).

В інших матчах 12 туру зафіксовано такі результати:

«Сокіл» (Осова) – «Колос» (Рачин) – 1:1

«Лісівник» (Дубровиця) – «Граніт» (Томашгород) – 3:0.

Після 12 туру ФК «Вельбівно» перебуває на першому місці, відірвавшись від найближчих переслідувачів на 10 очок. «Кобра» поліпшила свої шанси потрапити до фінального турніру, до якого, нагадаємо, проходить 4 команди з групи.


 

У наступному турі ФК «Вельбівно» зіграє в Рачині з місцевим «Колосом», а «Кобра» завітає до Томашгорода на зустріч із «Гранітом». Нагадаємо, що 9 вересня на стадіоні Національного університету «Острозька академія» ФК «Кобра» прийматиме СК «Хмельницький» у 6-му турі аматорського чемпіонату України.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024