Радник міністра заснував стипендію для студентів Острозької академії

09 Вересня 2018, 11:30
3716

Щорічно шість найкращих спортсменів Національного університету «Острозька академія» отримуватимуть стипендію «За високі досягнення в спортивному житті Острозької академії». Її заснував Павло Булгак, випускник НаУОА, нині – радник Міністра молоді та спорту України.

Про це рішення Павло повідомив у соціальній мережі Фейсбук:

Заняття спортом в ОА назавжди привило в мені любов до баскетболу, активного й рухливого життя. То ж як випускник ОА та нині радник Міністра молоді та спорту України я вирішив заснувати стипендію для «За високі досягнення в спортивному житті Острозької академії», – написав пан Павло.

Інформацію про те, що найкращі спортсмени Острозької академії отримуватимуть стипендію Д. Булгака також підтвердив ректор вишу Ігор Пасічник під час загальноуніверситетської руханки.

Отже, наприкінці кожного навчального року 6 найкращих студентів-спортсменів Острозької академії будуть відзначені грантами в розмірі прирівняному до одноразової виплати підвищеної академічної місячної стипендії для відмінників. До речі, за словами Павла Булгака, одним із переможців обов'язково має бути представник збірної команди вишу з баскетболу. Так політик планує підтримувати представників спортивної команди, у якій колись грав сам

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024