Нагородили найкращих тенісистів серед аматорів

03 Вересня 2018, 20:00
6579

На тенісних кортах Національного університету «Острозька академія» відбувся відкритий чемпіонат області з тенісу серед аматорів на «Кубок князів Острозьких». Змагання відбувалися за сприяння управління у справах молоді та спорті Рівненської облдержадміністрації та підрозділу ФТУ в Рівненській області.

Упродовж трьох днів, 31 серпня – 2 вересня, тут змагалося двадцять тенісистів-аматорів із 6 регіонів України.  Змагання мали статус відкритих обласних, тож поборотися за нагороди завітали гості зі Льовова, Тернополя, Рівного, Нетішина (Хмельницька обл.), Сміли (Черкаська обл.), Коломиї (Івано-Франківська обл.).

Ігровий момент
Ігровий момент

 

Боролися тенісисти в двох вікових категоріях: до 45 років та 45+. Уже в ході спортивної події вирішили провести змагання в парах.

Закриття тенісного турніру та нагородження відбулося в неділю, 2 вересня. Участь у заході взяли Дмитро Білюк, завідувач сектору у справах молоді та спорту Острозької районної державної адміністрації, Валерій Ящук, директор спортивного комплексу НаУОА, Сергій Білюк, викладач кафедри фізичного виховання НаУОА.

Ми вже вдруге проводимо цей турнір, запрошуємо відомих гравців різних вікових категорій. Нам дуже приємно познайомитися, знайти нових друзів, поспілкуватися з однодумцями, – сказав, вітаючи переможців, Дмитро Білюк.

Пан Дмитро анонсував створення громадської організації «Тенісний клуб Острозької академії» та дитячі змагання з тенісу серед амоторів.

Він також подякував спонсорам і відзначив меценатів турніру: приватних підпримців Віктора Журика й Валентина Притулу, директора піцерії «Маестро» Володимира Степанюка.

Відзнаку отримує спонсор Валентин Притула
Відзнаку отримує спонсор Валентин Притула

 

Коли ми відкривали ці корти, починали змагання ІТF та чемпіонати України в різних вікових категоріях. Приємно, що цей аматорський чемпіонат має такий високий рівень і відновлює шлях до професіних змагань тут, на базі НаУОА, – зауважив Валерій Ящук.

Переможці турніру отримали грамоти, пам’ятні статуетки та незабутні враження.

Призові місця у віковій категорії 45+ розподілилися так:

1 місцеХохрін Сергій (м. Львів),

2 місцеОтава Ігор (м. Львів),

3 місцеЦихан Валентин (м. Сміла).

Переможці вікової категорії 45+
Переможці вікової категорії 45+

 

За продемонстрований високий рівень гри організатори подякою відзначили Сергія Гувіца.

До слова, переможець цієї категорії Сергій Хохрін – чинний чемпіон Європи із великого тенісу серед ветеранів.

Заслужена нагорода Сергія Хохріна
Заслужена нагорода Сергія Хохріна

 

У віковій категорії до 45 років переможцями стали:

1 місцеДанилишин Тарас (м. Сміла),

2 місцеІвченко Артем (м. Сміла),

3 місцеАбрамюк Роман (м. Коломия).

Переможці вікової категорії до 45 та парних змагань
Переможці вікової категорії до 45 та парних змагань

 

Призові місця серед пар розподілилися так:

1 місцеЦибульський / Івченко (м. Сміла / м. Тернопіль),

2 місцеАбрамюк / Данилишин (м. Коломия),

3 місцеБережнюк / Мокринський (м. Рівне).

Прекрасні корти, неймовірна атмосфера змагань, справедливе суддівство. Перемогли найсильніші, хоч бажання було в усіх.  Бажаю цим кортам, спортсменам і тренерам, великих успіхів і щоб тут, в Острозі, невдовзі грали чемпіонат України з тенісу, поділився своїми враженнями Тарас Данилишин, учасник і переможець змагань.

Ігровий момент
Ігровий момент

 

«Кубок князів Острозьких» з тенісу відбувся за підтримки першого заступника голови РОДА Віталія Ундіра, депутата Рівненської обласної ради Михайла Крука, міського голови Острога Олександра Шикера, депутата Острозької міської ради Григорія Аршинова. Спонсорами були приватні підприємці Р. Свинарчук, В. Притула, В. Журик, Т. Пустовіт, Н. Давидюк, С. Захарчук, Ю. Шостак, Острозький цегельний завод, Нова пошта, піцерія «Маестро».

Організатори висловлюють щиру вдячність за надану допомогу та підтримку.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024