У школі мистецтв відбулося креативне свято Першого вересня

02 Вересня 2018, 09:29
8387

З подвір’я Острозької дитячої школи мистецтв по обіді линула весела музика. Туди з квітами й без поспішали цілі родини. Хтось хотів побачити креативне свято, а для когось починався новий навчальний рік.

У суботу, 1 вересня, в Острозькій дитячій школі мистецтв відбувся захід «Хто гарно розважається, той добре навчається», приурочений святу Першого дзвоника. Під час урочистостей діяли святкові фотозони, відбувалися квести, майстер-класи, линула музика й оплески.

З вітальним словом до присутніх звернулася директорка закладу Наталія Балаушко.

Сьогоднішнє свято – це можливість і для учнів, і для батьків гарно порозважатися, набратися настрою та натхнення на прийдешній навчальний рік, – зазначила Наталія Петрівна.

Вона також підбила підсумки попереднього навчального року та нагородила учнів школи, які перемагали в різноманітних конкурсах. Зокрема відзнаки отримали переможниці Обласного конкурсу-огляду серед учнів та вчителів шкіл естетичного виховання (м. Рівне) Анна Лавренюк (ІІІ місце в номінації «скрипка») та Поліна Гусар (ІІІ місце в номінації «фортепіано»).

Нагородження найкращих
Нагородження найкращих

Нагородження найкращих
Нагородження найкращих

 

Наступною з вітальним словом до присутніх звернулася завуч школи Інна Хмарук. Вона привітала учнів та батьків зі святом і нагородила переможців музично-теоретичної гри «Найрозумніший» із теоретичної дисципліни «Сольфеджіо», яка тривала впродовж минулого навчального року. Нагороди отримали Ірина Кулиба, Софія Ткачук, Інна Стасюк, Єлизавета Хойна, Софія Адамська, Анна Сивук1 місце. За 2 місце відзначили Любов Ундір, Дениса Рев’юка, Вікторію Скабелкіну, Аліну Ліщук, Марину Ламах, Поліну Гусар. За 3 місце нагородили Соломію Лозюк, Вікторію Бойко, Костянтина Бащука, Кирила Банацького, Віру Адамську.

Не забули розповісти на святі й про відмінників закладу, яких минулоріч було дуже багато. Нагородження грамотами відклали до часу занять, натомість найкращим учням дозволили залишити свій слід в історії – на подвір’ї закладу поряд із «Картою успіхів» «виросло» дерево відмінників.

Слід в історії від найкращих учнів
Слід в історії від найкращих учнів

 

Вихованці театрального відділення Острозької дитячої школи мистецтв подарували присутнім постановку казки Корнія Чуковського «Муха-цокотуха» (режисер-постановник – Зоя Систалюк).

Вистава «Муха-цокотуха»
Вистава «Муха-цокотуха»

 

Згодом цьогорічні першокласники школи мистецтв пішли на екскурсію закладом, батьки на збори, а інші охочі розділилися по цікавих локаціях (другом-провідником став театралізований персонаж Ігруля-Мандрівниця) – тут демонстрували театральні мініатюри, приміряли на себе різноманітні образи, вивчали танцювальні рухи, готуючись до флешмобу, грали на фортепіано, малювали, проходили квести й вікторини та багато іншого.


«Виросло» дерево відмінників
«Виросло» дерево відмінників

2
Святкова фотозона
Святкова фотозона

Карта успіхів
Карта успіхів

Творять вихованці художнього відділення
Творять вихованці художнього відділення


1

Вільне фортепіано в чотири руки
Вільне фортепіано в чотири руки


 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024