У третій школі пролунав перший дзвінок

01 Вересня 2018, 19:25
6970

В Острозькій ЗОШ І–ІІІ ступенів №3, першій із-поміж інших шкіл міста, пролунав першовересневий святковий дзвінок.

Учні, педагоги, батьки  й запрошені гості зібралися на подвір’ї школи в суботу, 1 вересня. Ранок видався сонячним, радісним і шумним. Діти збиралися на шкільному подвір’ї групками й весело обговорювали канікули, радісно віталися з  учителями.

Зазвучали закличні мелодії, і всі класи вишикувалися на спортивному майданчику (до речі, на подвір’ї школи нині тривають ремонтні роботи) для урочистої лінійки.

Ведучі привітали присутніх зі святом, наголосили, що це перше вересня особливе, адже школярики йдуть до нової української школи, та запросили на урочистості першокласників.

Під палкі оплески 24 малюків із квітами й гелієвими кульками в супроводі цьогорічних одинадцятикласників увійшли на свято.

1
Першокласники ЗОШ №3
Першокласники ЗОШ №3

 

Як і щороку, з вітальним словом виступила директорка закладу Любов Тимчук.

Навчатися – то титанічна праця. І навчати титанічна праця. А найскладніше завдання у вас, батьки, ви повинні і навчатися, і навчати, і контролювати процес, і брати участь в управлінні. Тоді разом усе буде гаразд, – звернулася до присутніх Любов Олександрівна.

Традиційно директорка бажала школярам, педагогічному колективу й батькам міцного здоров’я, захопливих занять і всіляких успіхів.

Зі святом вітає Любов Тимчук
Зі святом вітає Любов Тимчук

 

Також свято першого дзвоника відвідали гості: депутати Острозької міської ради Андрій Сорока, Андрій Смирнов, Сергій Іщук, Олександр Новоселецький, Володимир Зеленчук, депутатка Острозької районної ради Ольга Шевчук, помічниця народного депутата України Павла Кишкаря Тетяна Матюніна.

З вітальним словом до школярів звернулася Тетяна Матюніна, яка побажала їм гарно вчитися та зростати гідними будівничими незалежної України. Принагідно, Тетяна Григорівна передала школі подарунок – національний прапор, який віднині прикрашатиме патріотичний куточок закладу. Також пані Тетяна повідомила, що звернулася до адміністрації ЗНЗ із проханням присвоїти школі ім’я В’ячеслава Чорновола. Невдовзі в закладі відбудуться відповідні обговорення.

Говорить  Тетяна Матюніна
Говорить Тетяна Матюніна

 

Після вітальних виступів наказ про зарахування учнів до Острозької ЗОШ І–ІІІ ступенів №3 зачитала Світлана Олійник, заступниця директора із  виховної роботи. Цьогоріч школа поповнилася 24 першокласниками, до 10 класу йде 14 учнів, а у випускному буде 9 школярів.

Одинадцятикласники ЗОШ №3
Одинадцятикласники ЗОШ №3

 

Опісля слово урочисто надали наймолодшим і найстаршим школярам. Першокласники з великим хвилюванням виголосили свої перші шкільні вірші-вітання, а одинадцятикласники подеколи навіть зі сльозами бажали молодшим друзям насолоджуватися неповторним часом навчання.

Під час свята для присутніх неодноразово звучали від школярів музичні вітання.

Перший дзвінок подали разом одинадцятикласник Ілля Білоус і першокласниця Вероніка Юрчук.

На завершення заходу майбутні випускники та першокласники на чолі з директоркою Любов’ю Тимчук пройшли подвір’ям колом пошани та подалися на перший цьогорічний урок.

3
Лунає перший дзвінок
Лунає перший дзвінок

1
Урочиста хода школярів
Урочиста хода школярів

 

Свято Першого дзвоника в інших школях міста відбудеться у понеділок, 3 вересня.

У неділю, 2 вересня, охочі можуть відвідати урочисту посвяту в студенти Острозької академії.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром