Олександр Шикер отримуватиме щомісячну премію до кінця року

01 Вересня 2018, 13:07
Сесія Острозької міської ради 31 серпня 2018 4873
Сесія Острозької міської ради 31 серпня 2018

Міський голова Острога Олександр Шикер отримуватиме щомісячну премію до кінця року. За таке рішення проголосували депутати Острозької міської ради в п’ятницю, 31 серпня.

Загалом це було чи не найобговорюваніше питання 48 сесії. Ще під час затвердження порядку денного депутат Андрій Сорока, посилаючись на попереднє рішення О.Шикера через дефіцит бюджету відмовитися від премій, запропонував зняти питання з розгляду.

Я так порахував, що моя премія не дуже впливає ні на державний, ні на обласний, ні на міський бюджети, – пояснив О. Шикер.

«За» вилучення питання з порядку денного проголосувало 5 депутатів (Б. Гловацький, О. Новоселецький, Ю. Олексійчук, А. Сорока, А. Смирнов), 1 був проти (І. Ткачук), інші 13 присутніх утрималося й питання залишилося на розгляді.

Під час розгляду питання «Про встановлення надбавок, премій та виплату матеріальних допомог міському голові» депутат Василь Миронюк запропонував встановити премії О. Шикерові до кінця каденції. Правка викликала бурхливе обговорення. Для розгляду оголосили перерву.

Після перерви В. Миронюк уточнив правку й просив призначити премії до кінця поточного календарного року. «За» проголосувало 14 депутатів, тож далі йшлося про призначення премії на 4 наступні місяці.

Перед голосуванням за питання загалом надійшла правка від Андрія Смирнова. Андрій Іванович запропонував вилучити з проекту рішення пункт третій («Здійснювати міському голові щомісячне преміювання відповідно до особистого вкладу в загальні результати роботи в розмірі до 100% посадового окладу, з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування, надбавки за вислугу років та надбавки за високі досягнення у праці або за виконання особливо важливої роботи, в межах коштів, передбачених на преміювання, та за рахунок економії коштів на оплату праці»). А. Смирнова підтримало 7 депутатів, тож правка не пройшла.

Після тривалого обговорення депутати затвердили  премії міському голові О. Шикерові до кінця календарного року. «За» було 14 осіб (Г. Аршинов, В. Бондарчук, В. Броновицький, С. Годжал, О. Гнатюк, Ю. Зінчук, В. Миронюк, В. Непомнящий, О. Олішевський, Д. Поліщук, М. Скороход, В. Степанюк, І. Ткачук, Т. Хмарук),  проти висловилися 2 (О. Новоселецький, А. Сорока), 5 утрималося (Б. Гловацький, В. Зеленчук, Ю. Олексійчук, В. Прокопчук, А. Смирнов),  1 (О. Шикер) не голосував через конфлікт інтересів.

Отож, міський голова отримуватиме премії до кінця поточного календарного року незалежно від якості роботи.

Коментарі
02 Вересня 2018, 01:17
Козел
02 Вересня 2018, 11:16
шикарно б...ь, шикарно, я теж так хочу
02 Вересня 2018, 21:24
Я памятник себе воздвиг нерукотворний, ко мне не зарастет народная тропа. Фонтан работает позорный, а говорят не сделал ни черта...
02 Вересня 2018, 21:36
Дороги немає. .... освітлення немає..... перекладають бумажки і відписки! !!!!! Які премії? ??????? СОВІСТЬ ДЕ??? СЛІВ НЕМАЄ! !!
03 Вересня 2018, 01:12
Яка премія??? зарплати немає за що платити!І депутати-всі боягузи! Двоє не бояться і мають совість.
03 Вересня 2018, 16:20
На фонтан би віддав свою премію. Чому суму не вказали?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024