Острог: три магазини торгували алкоголем без ліцензії

31 Серпня 2018, 13:03
3991

В Острозі під час спільного рейду поліції та фіскальної служби виявили трьох продавців підакцизних товарів, які не мали ліцензії.

Відповідно до статті 215 Податкового кодексу України до підакцизних товарів належать спирт етиловий та інші спиртові дистиляти, алкогольні напої, пиво; тютюнові вироби, тютюн та промислові замінники тютюну;

У недобросовісних острозьких продавців, які працюють на вулицях Татарська, Бельмаж та на проспекті Незалежності, продукцію (горілчані вироби, слабоалкогольні напої та цигарки). Про це повідомляє Острозький відділ поліції УГНП

На власників торговельних закладів склали адміністративні протоколи за статтею 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями та тютюновими виробами).

Роздрібна або оптова торгівля спиртом етиловим, коньячним або плодовим або роздрібна торгівля алкогольними напоями чи тютюновими виробами без ліцензії або без марок акцизного збору чи з підробленими марками цього збору передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024