Юристку з Острога відзначили до професійного свята

31 Серпня 2018, 10:26
4502

У Рівному відбулися урочистості з нагоди Дня нотаріату та 25-річчя нотаріату України.

Організаторами заходу стали Головне територіальне управління юстиції у Рівненській області спільно з Відділенням Нотаріальної палати України в Рівненській області. Участь у святковій нараді взяли голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук, перший заступник голови РОДА Віталій Ундір, міський голова Рівного Володимир Хомко.

Під час свята фахівцям у сфері нотаріату вручили нагороди облдержадміністрації, міської ради та Головного територіального управління юстиції в Рівненській області ветеранам нотаріату Рівненщини.

Почесною грамотою Президента Нотаріальної палати України нагородили голову відділення НПУ у Рівненській області Інну Бернацьку, юристку з Острога.

Інна Бернацька
Інна Бернацька

 

Довідково:

Інна Бернацька – приватний нотаріус, живе та працює в Острозі, обслуговує жителів Острозького району. Народилася в с.Хорів на Острожчині. Навчалася на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка. Отримавши диплом, стажувалася в Острозькій районній державній нотаріальній конторі. З 2004 року почала працювати приватним нотаріусом. Сьогодні, крім приватної юридичної практики, І. Бернацька займається громадською роботою, очолює відділення Нотаріальної палати України в Рівненській області

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024