Острозька академія надаватиме психологічну допомогу бійцям АТО і переселенцям

30 Серпня 2018, 10:50
3307

У Національному університеті «Острозька академія» стартує пілотний проект із психологічної реабілітації учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб. Керівництво університету звернулося до Рівненської ОДА з проханням виділити кошти на його реалізацію.

Ми подали проект на те, щоб проводити психологічну реабілітацію учасників АТО, а також людей, які виїхали із військових зон і переселились сюди – вони теж потребують такої реабілітаційної роботи. Ми попросили, щоб нас ввели у число тих людей, які можуть надавати допомогу. Поки що в області немає нічого подібного, тому ми і запропонували, – розповів Радіо.Трек ректор НаУОА Ігор Пасічник.

У зв’язку з тим, що в Острозькій академії є достатній резерв кадрів із відповідним досвідом, зокрема й зарубіжним, згодом пілотний проект, можливо, буде розширений і на сусідні регіони. Наразі фахівці працюватимуть на волонтерських засадах.

У понеділок, 27 серпня, депутати Рівненської облради погодили реабілітаційну програму університету. Тепер у виші повинні скласти кошторис, який згодом мають затвердити на сесії.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024