Підозрюваний у розгромі каплички Магарша попався на крадіжці

29 Серпня 2018, 16:25
3204

Працівники Острозького відділу поліції затримали 34-річного жителя Здолбунівського району, який учинив крадіжку в Острозі.

У понеділок, 27 серпня, 25-річний острожанин ненадовго залишив свій мопед «Suzuki» на проспекті Незалежності, а коли повернувся, транспортного засобу вже на місці не побачив. Працівники Острозького відділу поліції оперативно затримали зловмисника з викраденим мопедом на сусідній вулиці. Крадієм виявився житель Здолбунівського району, який уже має чималий кримінальний досвід за скоєння майнових злочинів.

Зі слів чоловіка, він хотів дістатися мопедом додому. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За чергове протиправне діяння чоловік може потрапити за ґрати на строк від трьох до п’яти років. 

Крім того, вказаного зловмисника обґрунтовано підозрюють у навмисному пошкодженні приміщення на єврейському кладовищі Острога, – повідомляють у поліції Острога.

Офіційно: за фактом погрому могили равина Магарша триває розслідування

Під час слідства полісмени встановили, що 27 квітня цей же здолбунівчанин, будучи на підпитку, удерся до каплички, аби там переночувати. Але чолов'яга наробив стільки шуму, що сам злякався та втік.

За хуліганство чоловік тепер нестиме ще й адміністративну відповідальність, передбачену статтею 173 КУпАП.

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024