По два голи в кожному таймі: острозька «Кобра» знову програла

28 Серпня 2018, 10:49
ФК «Кобра» 5210
ФК «Кобра»

Острозька «Кобра» зіграла матч 4-го туру Чемпіонату України серед аматорських команд із соснівським «Рочином». Матч відбувся у неділю, 26 серпня, у Соснівці Львівської області.

Зважаючи на турнірне становище, наші футболісти змушені були чіплятися за очки в протистоянні з одним із фаворитів першості.

Вітання команд
Вітання команд

 

Від стартового свистка соснівці перегравали «Кобру» в усіх компонентах – майстерності, боротьбі, володінні м’ячем, швидкості, ударами в площину. Уже на 17 хв. «Рочин» повів у рахунку: після пробиття стандарту Віталій Проць зрізав м’яч у власні ворота – 1:0. Незважаючи на забитий м’яч, підопічні Володимира Підкіпняка продовжували тиснути на ворота суперника й чергова атака завершилася розрізним пасом Максима Болкіта на Назара Цюпку, який подвоїв перевагу власної команди – 2:0.

До кінця першого тайму острожани створили декілька напівмоментів біля воріт суперника, але Михайло Грицаль завжди грав надійно. Натомість соснівці не реалізували чимало чудових нагод, пробиваючи або в голкіпера, або повз ворота.

Ігровий момент
Ігровий момент

Ігровий момент
Ігровий момент

 

У перерві Володимир Підкіпняк зробив дві заміни, що й відразу принесло свої плоди. На 52 хв. «Рочин» розіграв чудову комбінацію й Сергій Мельник, який замінив Юрія Яструба, забив третій гол у ворота Андрія Ліпича.

Упродовж тайму «Кобра» за першої можливості бігла в атаку й намагалася щось змінити у цьому матчі. Утім, одного бажання підопічним Миколи Конька виявилося замало. На 68 хв. гравці «Рочина» розіграли чергову комбінацію, яка завершилася голом Омара Набізади – 4:0. Незважаючи на рахунок, соснівці постійно тримали в напрузі захисників і воротаря острожан, але фортуна була на нашому боці. Наприкінці матчу футболісти «Кобри» могли забити гол престижу, однак вдало зіграв захисник господарів.

Голкіпер виймає черговий м'яч зі сітки
Голкіпер виймає черговий м'яч зі сітки

 

«Сподіваюся, що вболівальники були задоволені сьогодні як і грою, так і результатом. Ми намагалися грати першим номером, застосовували високий пресинг і награні комбінації. На жаль, ми дуже мало витискаємо зі стандартів, були моменти, щоби ще забити», – сказав у післяматчевому коментарі телеканалові «Бужнет» головний тренер «Рочина» Володимир Підкіпняк.

Чемпіонат України серед аматорських команд. Група 1. 4-й тур. Стадіон «Шкільний», 200 глядачів.

«Рочин» (Соснівка) – «Кобра» (Острог) – 4:0 (2:0).

«Рочин»: Михайло Грицаль (в), Олександр Портянко (к), Юрій Заліпа, Роман Васюта, Олег Домальчук, Юрій Яструб (Сергій Мельник, 46), Сергій Найдишак (Юрій Мартиняк, 55), Максим Болкіт (Іван Мацюра, 76), Максим Самойліч (Віталій Кашуба, 46), Назар Цюпка (Андрій Дева, 64), Омар Набізада.

Тренер – Володимир Підкіпняк.

«Кобра»: Андрій Ліпич (в), Микита Крайчинський, Микита Шевцов (Володимир Киричук, 79), Микола Єроменко (Микола Бидисюк, 88), Юрій Сондак (к), Віталій Проць, Олександр Бегашов (Сергій Вакулін, 82), Дмитро Парух, Григорій Левенець (Євгеній Данильчук, 36), Петро Ярмолюк, Геннадій Жовклий.

Тренер – Микола Конько.

Голи: Віталій Проць (автогол, 17), Назар Цюпка, 29, Сергій Мельник, 52, Омар Набізада, 68.

Попередження: Омар Набізада, 63 – Григорій Левенець, 25, Микита Шевцов, 42, Юрій Сондак, 90+1.

Суддя: Ігор Гарас (Тернопільська обл.).

 

Інші матчі 4-го туру в групі 1 завершилися так:

«Покуття» (Коломия) – «Кристал» (Чортків) – 3:1.

ФК «Ужгород» – СК «Хмельницький» – 3:0.

«Агрон-ОТГ» (Великі Гаї) – ФК «Тернопіль-ДЮСШ» – 3:0.

Матч «ОДЕК» (Оржів) – ФК «Малинськ» перенесено на 11 листопада через участь оржівців у фіналі Кубку Рівненської області.

Після цього туру острозька «Кобра» замикає турнірну таблицю, маючи у своєму активі лише 1 очко й жодного забитого м’яча.

1

 

Наступний тур підопічні Миколи Конька пропускають, а вже в неділю, 9 вересня, прийматимуть на своєму полі СК «Хмельницький», який цими вихідними екзаменуватиме соснівський «Рочин».

 

Фото пресслужби ФК «Рочин»

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024