Педагогічний колектив Курганівської школи самотужки створив новий освітній простір

24 Серпня 2018, 11:38
11904

Нова українська школа – це школа, до якої приємно ходити учням. Колектив Курганівської ЗОШ І-ІІ ступенів подбав про новий освітній простір для учнів своєї школи до початку 2018–2019 навчального року.

Ідея зробити школу яскравішою, веселішою, більш «дитячою» належить директору Кулибі Лілії. Колектив підтримав директорку практично одностайно. Для оновляння школи залучили спонсорські кошти, за які закупили різнокольорові фарби, пензлі, розчинники.

Ідеї для творчості шукали на сторінках інтернетсайтів та у дитячих книжечках. Художником попрацювала директорка школи, а інші педагоги розфарбовували малюнки. Роботи тривали впродовж усього літа.

У підсумку вийшов яскравий кабінет інформатики та мистецтва (попрацювали вчителі Кожановська Наталія та Шулдик Ольга), цікава математична стіна у кабінеті фізики та математики (Талашок Марія), на підлозі у кабінеті хімії та біології з’явилося рівняння фотосинтезу (Лукашова Людмила), а в кабінеті географії –  позначення сторін світу (Колесник Мирослава). У шкільній їдальні на стінах тепер фотогалерея з життя школи (Кулиба Лілія), а на асфальтованому подвір’ї  створили цікаві дитячі ігри-стрибалки та бродилки.

Клас географії
Клас географії

Оновлена їдальня
Оновлена їдальня

 

Дружно працювали над оформленням кабінету, де буде навчатися 1 клас. Вмілими руками робітника з обслуговування Гаврилюка Віктора виготовлено з підручних матеріалів м’який куточок для діток і поличку читача. Допомагала з оформленням кабінету мама одного з першачків Швець Тетяна.

І нехай наш новий освітній простір у стінах старої школи і зі старими партами, але результатом ми задоволені, чекаємо на учнів і сподіваємося, що вони у такій яскравій школі, підготовленій з любов’ю,  будуть щасливими! – каже, посміхаючись, директорка Лілія Кулиба.

Математичний куточок
Математичний куточок


Оформлення коридорів
Оформлення коридорів



Клас інформатики
Клас інформатики

На подвір'ї теж буде весело
На подвір'ї теж буде весело


 

 

Коментарі
24 Серпня 2018, 16:34
Молодці! Але видно, що вчителі мови не брали участі в оформленні школи, бо текст на "коридорних кульках" не зовсім грамотний.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром