На площі Острога навчалися надзвичайники

16 Серпня 2018, 12:40
3477

В Острозі на Майдані Свободи відбулися навчання представників Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій (ГУ ДСНС).

У середу, 15 серпня, під час комплексної інспекторської перевірки у сфері цивільного захисту відбулися навчання надзвичайників.

Спочатку в приміщенні Острозької РДА за участі в.о. голови Острозької районної адміністрації Івана Сопіги, в.о. міського голови Острога Ольги Логвін, заступника начальника ГУ ДСНС України в Рівненській області Олега Панюка обговорили надзвичайні ситуації, які траплялися на Острожчині впродовж січня–червня поточного року.

Іван Жакун, заступник начальника управління – начальник відділу реагування на надзвичайні ситуації ГУ ДСНС, наголосив, що навчання у сфері цивільного захисту особливо важливе у містах, які сусідять із атомними електростанціями, а також повідомив, що восени заплановані відповідні тренування.

Підбиття підсумків навчань
Підбиття підсумків навчань

 

Близько 15 год. Спокій острожна потривожили сирени службових машин – на Майдані Свободи розпочалися навчання надзвичайників. За легендою на автодорозі поблизу площі трапилася аварія за участю двох автомобілів, один із яких перевозив аміак. Унаслідок ДТП трапився витік небезпечної речовини.

На місце події прибули представники всіх спецслужб, які продемонстрували злагоджену та професійну роботу.

У навчаннях брали участь представники всіх спецслужб
У навчаннях брали участь представники всіх спецслужб

Надзвичайники працювали на місці витоку аміаку
Надзвичайники працювали на місці витоку аміаку

На гасіння умовної пожежі подали водяний стовп
На гасіння умовної пожежі подали водяний стовп

 

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024