Жителі Стадників самостійно завершують ремонт сільської дороги

07 Серпня 2018, 15:58
4275

У селі Стадники близько трьох тижнів тому відремонтували дорожнє покриття по вулиці Зеленій.  Місцеві мешканці дуже втішені якістю роботи й залюбки діляться фото й відео оновленого шляху, однак не планують зупинятися на зробленому й хочуть самотужки завершити ремонт сільської дороги.

Річ у тім, що шлях через село переходить у польову ґрунтову дорогу, якою чимало стадниківців їздить на городи. Селяни хвилюються, що болото, що тягнеться за колесами з ґрунтівки, скоротить термін експлуатації нового дорожнього покриття.

Дорогу зробили за державний кошт, вона дуже хороша, порівняно з тим, що тут було. Ми ж хочемо ще протягнути трохи польові дороги, хочемо її докінчити, висипати щебенем чи ще якимись твердими відходами, щоб вона не руйнувалася, щоб не тяглося болото, – розповіла Район.Острог місцева жителька Ганна Луцюк-Михальчук.

Пані Ганна додає, що жителі відремонтованої вулиці Зеленої докладають усіх зусиль, щоб завершити ремонт і продовжити час експлуатації дорожнього покриття, але вулиця негусто заселена, тому самі вони не впораються.

Усі охочі допомогти можуть звернутися до Оженинської сільської ради, куди належить село Стадники, або до пані Ганни у соціальній мережі ФБ.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024