У районній бібліотеці діє ляльковий театр

23 Липня 2018, 11:03
5218

Минулого тижня в Острозькій районній центральній бібліотеці вперше відбувся показ лялькового театру для дітей дошкільного і молодшого шкільного віку. Для наймолодший читачів працівники книгозбірні показали виставу за мотивами українських народних казок «Колобок» і «Рукавичка». Ідея зробити у бібліотеці ляльковий театр виникла у бібліотекаря Марії Скібіцької. Реалізовували задум усім колективом відділу обслуговування.

Бібліотекарі Валентина Ліщук, Олена Ламах і Марія Скібіцька самі вирізали із паперу головних героїв та попередньо підготували інвентар. Ролі лялькарів виконували пані Марія та Валентина.

Ляльковий театр для юних читачів
Ляльковий театр для юних читачів

 

Малеча була в захваті від вистави. Не зважаючи на те, що казки здебільшого вже давно були знайомі, діти однаково, затамувавши подих, дивилися весь показ. Вони разом із героями хвилювалися та сміялися від жартів. Тому можна впевнено сказати, що експеримент бібліотекарів вдався на славу.

Було весело
Було весело

 

Після казок на дітей чекав ще один сюрприз. Марія Скібіцька, пере­одягнувшись у костюм Ко­рівки Мині, провела для юних відвідувачів бібліотеки майстер-клас «Паль­чиковий театр з па­перу». Корівка також викликала значний ажіотаж у малечі – кожен хотів сфотографуватися з казковим героєм та розказати йому про себе. Окрім майстер-класу, дітлахи разом із Минею весело танцювали.­

Завершився захід переглядом мультфільмів та солодким фуршетом.

Корівка Миня завітала до юних читачів
Корівка Миня завітала до юних читачів

Театр у бібліотеці
Театр у бібліотеці

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024