В Острозькій райдержадміністрації обговорили питання гендерної рівності

20 Липня 2018, 12:42
2552

Відбулася робоча зустріч міжвідомчої групи з питань сім'ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім'ї та протидії торгівлі людьми

Засідання координаційної групи під керівництвом заступника голови районної державної адміністрації Лариси Іванової  відбулося в у середу, 18 липня. Участь у заході взяли голова громадської організації «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» Лариса Гунько, юристка цієї організації Тетяна Мельник, представники соціальних служб, управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, відділу поліції, охорони здоров’я та сільські голови.


 

Під час засідання обговорили питання посилення координації у процесах виявлення, ідентифікації та покращення доступу до надання державної допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми та питання фінансування на заходи з протидії торгівлі людьми з коштів місцевого бюджету.

Як повідомляють на сайті Острозької РДА, учасники заходу прийняли рішення об'єднати зусилля та ресурси для ефективного проведення інформаційної кампанії, присвяченої Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024