«Відмиті» гроші: на дорозі до Острога в дощ кладуть асфальт

01 Липня 2018, 07:05
Фото ілюстративне 4049
Фото ілюстративне

На Рівненщинідорожники не зважають на погоду й кладуть асфальт у дощ.

На автодорозі Рівне–Острог поточний ремонт асфальтового покриття проводять у дощ. Активісти зафіксували на відео процес укладання асфальту під час дощу на ділянці дороги між селами Загребля і Гільча 

Укладання асфальтобетонного покриття у вогку погоду, а тим більше під дощем, неприпустиме, оскільки за значної вологості неможливо досягнути достатнього ущільнення дорожнього покриття, а отже, воно невдовзі зруйнуться.

Зауважимо, що керівництво Служби автодоріг у Рівненській області раніше заявляло, що класти асфальт у дощ – це грубе порушення. Про такі факти очевидці повинні повідомляти у відповідні служби.

Коментарі
01 Липня 2018, 17:08
Активісти і журналісти, ділянка дороги між селами Загребля і Гільча ЗДОЛБУНІВСЬКИЙ район і аж ніяк не Острожчина.
02 Липня 2018, 14:29
Теоретично, ця писанина - це наклеп, через який імідж Острозького району міг постраждати, а той хто написав, мав би понести відповідальність. Але це ж Район, тут Галина авторство не вказує. Будь це нормальне видання, як мінімум, "журналістка", яка не може нагуглити де знаходяться два населених пункти там би вже не працювала б.
02 Липня 2018, 23:24
Наклеп - поширення неправдивих вигадок. В цьому випадку є очевидна фіксація події - порушення технології укладання асфальтобетонної суміші у покриття (йде кількаденний дощ). Вони понесуть відповідальність? І не має значення чи це Острожчина чи Здолбунівський район.<br/>Коментарі написали представники-захисники автодору?
03 Липня 2018, 01:58
Тобто вигадати два села в Острозькому районі для ефектного заголовку, це правдиво? <br/>Є фіксація - дорожники повинні понести відповідальність, адже не дотримуються технологїі. А чи понесе відповідальність Галина? Два дні новині. Два дні текст із зазначенням, що роботи в Острозькому районі висів і тільки сьогодні змінили. Про те що в Острозькому районі все погано прочитало більше 500 людей. І? Буде відповідальність? Не думаю. <br/>А правильне визначення району має велике значення, адже за невідповідну роботу адміністрації Здолбунівського району, Острозький не має нести відповідальність. <br/>І думаю, забагато про себе думає район, щоб його ще й читав атодор.
04 Липня 2018, 20:56
Для Просто непрофесійно. Хороший аналіз. Останнє речення просто шик !!!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024