Білашівські випускники прощалися зі школою

24 Червня 2018, 10:29
5730

У Білашівській школі учні, вчителі та батьки урочисто відзначили випускний вечір та вручення дипломів. 

Святкування відбулося у суботу, 23 червня. Про це йдеться на сторінці Білашівської ЗОШ І-ІІІ ст. школи-садка у Facebook.

«Ось і залишилась позаду безтурботна і весела шкільна пора. Попереду у вчорашніх школярів доросле життя зі своїми радощами і труднощами, але шкільні спогади назавжди зостануться найсвітлішими. І, мабуть, для кожного найяскравішою, найприємнішою згадкою залишиться випускний бал», - пишуть у повідомленні. 

Прощання зі школою для білашівських випускників відбувалось традиційно з квітами, привітаннями, вишуканими вбраннями та прощальним вальсом.

«В цей день немов завдяки чарам за одну ніч діти перетворились із звичайних школярів у шикарних леді та елегантних джентльменів. Ніжними переливами зазвучала для випускників мелодія шкільного прощального вальсу. Красуні-дівчата та змужнілі хлопці прощалися зі школою, з учителями, з однокласниками. Прощалися зі своїм безтурботним дитинством. А воно різнобарвними кульками летіло ввись, аж доки не розтануло у небесній сині. Нехай вони будуть щасливі - Євровипуск 2018!», - додають організатори шкільного свята.


1


1


1

1

1

2

1

1

1











2






Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром