В Острозькій академії продемонстрували третій фільм під відкритим небом

14 Червня 2018, 12:03
3639

У Національному університеті «Острозька академія» відбувся показ фільму «Сила волі».

Захід провели в середу, 13 червня,  за підтримки рівненського Кіноклубу Docudays UA «Права людини крізь об’єктив», кіноклубу «Imago» та Братства спудеїв НаУ «ОА».

Подія традиційно складалася з двох частин. Спочатку відбулася вікторина, яка стосувалася фільму «Наближаючись до слона» (його показували минулої середи) та проблематики прав дитини. Усі учасники вікторини отримали маленькі призи, а саме: листівки та наклейки. Далі був короткий виступ декана гуманітарного факультету Максима Карповця. Він розповів про історію кіно з расистською проблематикою. А потім розпочався перегляд фільму.

Попри те, що фільм був досить тривалим, усі глядачі додивились його до кінця.

«Фільми взагалі дуже класні. Мені подобаються вікторини, що проводять перед фільмами. Це зацікавлює дивитись кіно і приходити сюди кожного разу. Тут, взагалі, збираються приємні люди і дуже крута атмосфера. Цей фільм для мене був, мабуть, одним із найкращих і мотивуючих. І дав можливість зрозуміти, що потрібно досягати поставлених цілей», – розповіла Даша, глядачка.

Вікторина перед початком показу фільму
Вікторина перед початком показу фільму

 

«Я вже тут не вперше, а втретє. І можу сказати, що фільми, які тут демонструють справляють враження. І «Капітан Фантастик» зі специфічним гумором та  проблематикою, і «Наближаючись до слона» із глибоким філософським наповненням. Цей спортивний фільм «Сила волі» не перший, який я переглянув.  Але саме він налаштував на своєрідні переживання. Узагалі ці зустрічі дають мені можливість зануритись в чудову атмосферу та насолодитись враженнями від перегляду разом з хорошими людьми, а ще посміятись від душі», – поділився враженнями Максим, глядач.

Про фільм розповідає Максим Карповець
Про фільм розповідає Максим Карповець

 

Подібні покази проводять щосереди. Фільм «Сила волі»  – третя кінострічка з правової тематики, яку демонструють просто неба.

Глядачів щоразу більшає
Глядачів щоразу більшає

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024