До Острозької міської ради можна звернутися он-лайн

12 Червня 2018, 12:13
2580

Кожен громадянин для поліпшення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування, відстоювання своїх прав і законних інтересів та їхнього відновлення у разі порушення, може звернутися до відповідних органів державної влади.

Відповідно до Закону України «Про звернення громадян» охочі можуть звернутися зі зауваженнями, скаргами та пропозиціями, що стосуються статутної діяльності органів влади, заявою або клопотанням щодо реалізації своїх соціально-економічних, політичних та особистих прав і законних інтересів та скаргою про їх порушення.

Звернення може бути усним чи письмовим.

Усне звернення громадянин озвучує на особистому прийомі або за допомогою засобів телефонного зв’язку через визначені контактні центри, телефонні «гарячі лінії». Таке звернення посадовець записує і реєструє.

Письмове звернення  громадянин надсилає поштою або передає до відповідного органу, установи особисто чи через уповноважену ним особу. У зверненні має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги. Письмове звернення повинно бути підписано заявником (заявниками) із зазначенням дати.

Виконком Острозької міської ради запроваджує реєстрацію і розгляд електронних звернень. В електронному зверненні окрім вимог, передбачених для письмового звернення, також має бути зазначено електронну поштову адресу, на яку заявнику може бути надіслано відповідь або відомості про інші засоби зв’язку з ним. Електронна адреса для звернень до Острозької міської ради [email protected].

Також можна звернутися за посиланням.

Коментарі
12 Червня 2018, 16:28
Галино, вам вже взагалі нема про що писати? Звернення вже років п'ять як приймаються. І на сайті міської ради кругом є посилання. Про що стаття?<br/>Поїдьте краще повчіться журналістиці http://ostrog.rayon.in.ua/news/73706-u-lutsku-ogolosili-nabir-na-v-litniu-shkolu-praktichnoyi-zhurnalistiki
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024