Олександр Шикер «замкнув» дружбу з містами-побратимами

05 Червня 2018, 10:02
Відкриття туристичних вказівників 3780
Відкриття туристичних вказівників

В Острозі відкрили нові туристичні вказівники. Це відбулося під час святкування 918 річниці міста в неділю, 3 червня, та стало першим заходом урочистостей.

Почався захід з того, що міський голова Острога та гості, бургомістри міст-побратимів, поклали квіти до пам’ятника князям Острозьким. Тоді всі охочі взяли участь у відкритті вказівників у куточку міст-побратимів, що в Сквері 40-річчя Перемоги.

Покладання квітів до пам'ятника князя Острозьким
Покладання квітів до пам'ятника князя Острозьким

 

«Сьогодні ми відкриваємо черговий туристичний вказівник в Острозі. Вказівник особливий. Він вказує напрямок до міст-побратимів», – сказала Ольга Лозюк, начальниця відділу культури й туризму виконкому Острозької міської ради.

Почесну місію відкриття вказівників виконали Крістіан Джесіца, бурмістр Беруня, та Павел Вежбіцкий, керівник осередку мусіру в Сандомирі. А Олександр Шикер відкрив таблички-вказівники Моравського Беруня та Ґнєва.

Після відкриття гості повісили на вказівниках «замки дружби», які символізують міцний взаємозв’язок між містами-побратимами й Острогом.

1
«Замкнули» дружбу
«Замкнули» дружбу

 

«У нас один вказівничок порожній. Це означає, що ми відкриті до співпраці й дуже сподіваємося, що ці символічні замочки стануть заохоченням для інших міст, аби укладати угоди, підписувати акти про партнерство», – додала Ольга Федорівна.

Олександр Шикер із представниками міст-побратимів
Олександр Шикер із представниками міст-побратимів

 

Коментарі
21 Червня 2018, 20:05
То ви й фотографувати гарно вмієте, виявляється)))<br/>Так тримати!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024