Святковий концерт : як острожани співали й танцювали

04 Червня 2018, 15:07
5098

Святковий концерт з нагоди 918 дня народження міста Острог провели недільного вечора,  3 червня, на Майдані Свободи. Захід відбувся в межах розважальної програми й став завершальним на святкуванні.

Відкрив концерт народний ансамбль «Забава».

«Як доросла художниця-аматорка я брала участь у виставці, у парку, де фонтан під деревом, де піаніно. Було цікаво перший раз виставити картини, щоб їх подивилися люди. Отож, мені було дуже цікаво. Цікаво було подивитись на виступи музичної школи, бо це тепер наш другий дім, адже ми з сином відвідуємо заклад. Потім в оркестрі мій син грав, мені теж було цікаво подивитись, бо все-таки мама любить своїх дітей. Я займалася господарськими справами.

Потім зустріла знайомих, які приїхали в наше місто з далеку, зі Сходу, і живуть тепер тут. Я їх пофотографувала. Отак у нас пройшов День міста. Нас намочив дощ і ми сховались у під’їзді, чистому такому, що пахнув дощем. А день міста триває» , – розповіла острожанка Ганна про те, як зі сім’єю провела свято.

Острожани святкують день свого міста
Острожани святкують день свого міста

 

Опісля виступав гурт з Острога «Сінтора». Хлопці виконувавали кавери на пісні гурту «Тік» та авторські пісні. Публіка голосно підспівувала й танцювала.

«Це наші знайомі. Ми їх любимо, поважаємо. І приїхали спеціально сюди на цей вечір, щоб підтримати. Хочу їм побажати, щоб вони мали здоров`я , щастя. І щоб вони рухалися ще вище», – поділилася враженнями Валентина, жителька  села Хорів.

Танцювальний колектив «Academic dance club» подарував глядачам можливість насолодитись синхронністю та пластикою під запальні треки.

Запальні ритми від «Academic dance club»
Запальні ритми від «Academic dance club»

 

Команда КВН змусила глядачів посміятись від душі. Жарт вечора:

«Сам вдома на західній Україні: – Мамо!Тату! Діду Несторе! Йолки-палки,  20 свиней і 30 курей… Як вас найду, то я вам сховаюся. Чуєте?»

 «Я першокурсниця, перший рік навчаюсь в Острозі. І мені, можливо, нема з чим порівнювати, але загалом, можу сказати, що дуже неочікувано бачити таку кількість людей, про існування яких ми, студенти, взагалі навіть не здогадувалися. Загалом як звичайний день міста. Цікаво, що буде далі в програмі. Те, що справді чекаю, – це виступ Дмитра Сомко. Загалом мені подобається. Атмосферно», – каже Анастасія, студентка.

На концерті чимало молоді
На концерті чимало молоді

 

Виступ фіналіста «Голосу країни» Дмитра Самка і його групи «Аудиторія 238» публіка зустріла бурхливими оплесками. Дмитро Самко привітав острожан:

«Я бачу, що у вас настрій дуже чудовий. Я хочу привітати вас із вашим сьогоднішнім святом. Із святом вашого міста. Ваше місто – неймовірне. Знаєте, я перший раз тут. Я відвідав замок і більше нікуди не ходив, але я закохався в це місто. Острог  просто дуже круте місто. Ви неймовірні», – говорить співак.

Після виступу всі охочі могли сфотографуватися з Дмитром і взяти автограф.

Дмитро Самко на сцені Острога
Дмитро Самко на сцені Острога

 

«Враження непогані. Хоча я тут  відносно недовго.  Не з самого початку Дня міста. Нормальний ярмарок, численний вибір. І Дороша почув. Прикольненько», – висловив свою думку Максим, глядач.

Виступ гурту «Time Will Tell»  звершив співочу частину вечора. Гурт переспівував пісні «Океану Ельзи», «О.Торвальд» і виконував авторські пісні.

Виступ гурту «Time Will Tell»
Виступ гурту «Time Will Tell»

 

Фінальним акордом стала нічна дискотека під відкритим небом.



 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024