Школярі з Оженина перемогли в конкурсі малюнків

01 Червня 2018, 15:08
4375

До міжнародного дня захисту дітей у Рівному відбулося нагородження переможців регіонального конкурсу малюнків.

Цьогоріч у змаганнях брало участь близько 200 робіт учасників із різних районів області. Діти малювали як індивідуальні, так і колективні роботи.

Як повідомляють на сайті Територіального управління юстиції, теми робіт були різними – юні художники у своїх малюнках показали своє бачення права на життя, освіту, медичне обслуговування, працю, відпочинок, сім’ю, піклування, свободу слова і думки, віросповідання тощо.

У конкурсі малюнків «Я маю право» в у віковій групі 10–14 років за найкращу колективну роботу перемогу здобули гуртківці НВК «Оженинська ЗОШ І–ІІІ ступенів – ліцей ДНЗ» ім. Т. Г. Шевченка. Перше місце вибороли Юлія Білик, Мар’яна Климчук, Світлана Шиндерук (керівник Білик Валентина Леонідівна).

Дипломи та подарунки переможцям вручив начальник Головного територіального управління юстиції у Рівненській області Микола Станіщук.

«Мені приємно, що до конкурсу малюнків «Я маю право» долучилося багато дітей. Це зайвий раз є підтвердженням того, що у нас зростають розумні і талановиті діти. У свої юні роки вже дещо знають про своє право, як людини і громадянина, але прагнуть дізнаватися про нього більше, підвищувати свою правову грамотність та вчитися захищати свої права. І це добре. Це дає надію, що у нашій країні зростає покоління людей, які хочуть знати і вміти відстоювати свої права у суспільно важливих справах», – наголосив Микола Станіщук.


Переможці конкурсу
Переможці конкурсу

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024