Острозькі посадовці змагатимуться з футзалу у фіналі області

31 Травня 2018, 17:57
2991

На Рівненщині триває Обласна спартакіада серед державних службовців. Нещодавно відбулися зональні змагання з футзалу, де команда з Острожчини виборола право змагатися у фіналі.

Спортивний колектив Острозької райдержадміністрації зіграв у груповому раунді в нічию (1-1) з командами облдержадміністрації та (2-2) із представниками Зарічненського району. За серією пенальті острожани перемогли зарічнянців. ОДА зіграла із Зарічним з рахунком (1-1).

У п’ятницю, 1 червня, у фіналі суперниками команди Острозької РДА будуть спортсмени із Сарненського, Володимирецького та Корецького районів!

 

За повідомленням Острозької РДА

Коментарі
31 Травня 2018, 22:20
Десятки років, з року в рік, проводяться подібні змагання в яких беруть участь люди далекі від спорту, з дуже низьким рівнем підготовки і так звані, " підстави". Невже це дає хоч якийсь позитивний ефект?? Та за ті кошти, що витрачаються кожного року на різних змаганнях , в яких беруть участь школярі, учні ПТУ, студенти, організації, всілякі контори, можна побудувати в районі пристойний сучасний спортивний комплекс з басейном і створити справжні умови для занять фізичною культурою і спортом. Отоді можна було би і в змаганнях брати участь як досвідчені спортсмени , нехай і аматори.
31 Травня 2018, 22:44
Пане Аскете, на такі заходи витрачаються насправді абсолютно невеликі кошти. за які за роки відкладення максимум 5-7 м&quot;ячів баскетбольних в школу можна придбати. а якраз навпаки-держ службовці показують позитивний приклад для молоді (в плані фізичних навантажень, спорту, тощо). Це ж добре, хіба ні?). <br/>а кошти потрібно залучати із стягнення податків із всіх підприємців, а не тільки із обраних. ті ж таксі...
01 Червня 2018, 10:20
Пане Тарасе, Ви маєте досвід роботи саме в цій сфері ? Ви достеменно знаєте скільки коштів витрачається на подібні заходи ? А Ви знаєте що саме кошти зі сплачених податків і використовуються для проведення подібних змагань. Я міг би зробити підрахунки скільки вартують подібні заходи, але суми виділених коштів постійно змінюються і я не хочу помилятися. Не знаю як зараз, але були часи коли поїздка, скажемо команди баскетболістів десь у Рівне , вартувала 3-5 тис.цегли. Багато це чи мало , - судіть самі. <br/> &quot;&quot;&quot; а якраз навпаки-держ службовці показують позитивний приклад для молоді (в плані фізичних навантажень, спорту, тощо).&quot;&quot;&quot; Вам самому не смішно ???!! Держслужбовці показують приклад ??? О так! Для більшості притомних людей держслужбовці показують приклад безвідповідальності, некомпетентності, ба , більше - корупції, розкрадання бюджетних коштів.Схоже на те , що з думкою про позитивний приклад держслужбовців на сучасну молодь Ви застряли десь в часи &quot; розвинутого соціалізму&quot;, в часи пізнього Брєжнєва.
01 Червня 2018, 19:06
Так, я в Костопільському районі декілька років тому займався організацією таких речех. і мова дійсно йде про відносні копійки для бюджету.
01 Червня 2018, 23:48
Не знаю про які речі Ви говорите. Якщо якісь міські змагання , то так - копійки , бо всі учасники на місці. Якщо ж мова про змагання з відрядженням, навіть в обласний центр чи інші районні центри, то суми дозволили б за декілька років побудувати сучасний спорткомплекс.
02 Червня 2018, 00:30
Думаю, було б доречно, якби до нашого дискурсу долучились нинішні чиновники і подали точні цифри за останні декілька років щодо витрат на такі змагання. Тоді б і зробили з Вами висновки).
02 Червня 2018, 08:22
Вони їх просто не знають. Ніхто точно не скаже витрачених сум. Та й витрачаються вони різними органами , організаціями.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром