Віряни всіх релігійних громад Острога об’єдналися для збереження традиційної сім’ї

15 Травня 2018, 10:47
3633

Днями відбулося засідання міжконфейсійного консультативно-дорадчого органу «Острозька рада християнських церков», на якому віряни релігійних громад міста прийняли рішення об’єднати зусилля, проводити спільні заходи для популяризації та збереження традиційної сім’ї.

Сьогодні молоде покоління рухається не в бік віри, моралі, а навпаки. Тому це час, коли потрібно гучно заявити про нашу біблійну позицію, – каже Вадим Бондарчук, представник Церкви євангельських християн баптистів.

Василь Жуковський, настоятель Студентсько-викладацького храму преп. Федора Острозького, запропонував насамперед піддержати заходи на підтримку традиційної сім’ї, які відбудуться в Рівному 20 травня, аби перейняти досвід і згодом провести подібні в нашому місті.

Під час засідання Ради церков Острога
Під час засідання Ради церков Острога

 

У засіданні ради християнських церков також узяли участь представники міської ради.

Ми, як представники місцевого самоврядування, не можемо стояти осторонь. Сім’я – це основа суспільства, тому міська рада відкрита для діалогу й буде підтримувати будь-які ініціативи для зміцнення сім’ї та християнського шлюбу, – наголосила Оксана Ситницька, заступниця міського голови Острога.

Загалом віряни релігійних громад Острога прийняли рішення, що 8 червня в місті буде проведено молитовний сніданок, до якого долучиться не тільки духовенство, а й представники влади, а 16 вересня відбудеться так звана хода за сім’ю – комплекс заходів, які популяризують традиційну християнську родину.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024