Як і коли з’явився конструктор «Лего»: трохи цікавих фактів

14 Травня 2018, 11:50
9086

Мабуть усі діти та батьки знайомі з конструктором «Лего» – яскравим, цікавим та захопливим. Він цілком заслужено завоював популярність в різних країнах світу та не поступається першістю жодному іншому ігровому набору.

Тож дізнаймося разом, як з’явився перший конструктор «Лего» та як йому вдалося стати таким поширеним, багато років не втрачаючи популярності. Сьогодні ми підготували для вас безліч цікавої інформації про цю дивовижну дитячу іграшку.

Коли почалась історія «Lego»?

1932 року побачив світ перший набір конструктора «Лего». Спочатку він був популярним лише в Данії (саме там винайшли «Lego»), але згодом, в п’ятдесятих роках, завоював світову популярність.

Компанія «Lego», яка спочатку складалась лише з семи працівників, зараз стала справжнім гігантом виробництва: випускаються тисячі наборів конструктора щороку. Завдання виробників «Лего» - створювати іграшки, які будуть не лише розважати, а й розвивати дітей, прививати їм корисні навики. Можемо сказати з впевненістю: їм це вдається.

У чому особливість конструкторів «Лего»?

Незмінною перевагою цих іграшок є те, що набори можна комбінувати між собою: блоки будь-якого набору «Лего» сумісні із блоками з іншого. Такої концепції в виробництві бренд дотримується ще з часів свого створення.

Завдяки можливості комбінувати різні набори, діти можуть розвивати свою творчу фантазію, створюючи найдивовижніші моделі. Поєднуйте два, три та хоч десять наборів – яким буде кінцевий результат, залежить лише від вас!

Переваги «Lego»

До «плюсів» можемо віднести наступне:

  • Орієнтованість на якість. Кожна деталь таких конструкторів створюється з урахуванням новітніх технологій. Усі матеріали є безпечними, нетоксичними: ніяк не нашкодять здоров’ю малюків. Окрім того, виробництво лего-наборів постійно вдосконалюється, щоб пропонувати покупцям лише найкраще.

  • Величезний асортимент. Окрім класичних, базових наборів, існують тематичні набори «Лего». Таким чином, можна знайти ідеальну іграшку для будь-якої дитини: лише врахуйте зацікавлення вашого малюка, і йому точно сподобається.

  • Користь для розвитку дитини. Кожен набір «Лего» – це іграшка, яка здатна розвивати логіку, уважність, посидючість, творчі здібності, креативність. Отже, ваші малюки зможуть проводити час весело та з користю.

Важливо те, що в асортименті «Lego» є набори для будь-якої вікової категорії. Зазвичай, вікове обмеження вказане на упаковці, що суттєво спрощує вибір. Набори «Лего» для дітей різного віку можете знайти тут booklya.ua.

«Лего» – весела розвага для усієї сім’ї

Обравши цікавий набір конструктора, ви отримаєте ще один спосіб сімейного проведення дозвілля: цікавий, корисний та веселий. Створювати різноманітні моделі з лего-кубиків сподобається і дорослим, і дітям: це ми вам гарантуємо!

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024