Про тебе напишу свій роман: острозька співачка анонсує українську версію відомої пісні

24 Березня 2024, 14:58
Про тебе напишу свій роман: острозька співачка анонсує українську версію відомої пісні 1659
Про тебе напишу свій роман: острозька співачка анонсує українську версію відомої пісні

Острозька співачка Дарина Клімчук повідомила, що невдовзі світ побачить українська версія пісні «Роман», відомої у виконанні гурту «НеАнгели» десять років тому.

Виконавиця готує кавер у перекладі Malena.

«Цю пісню я дуже люблю в оригіналі. І хотіла зробити її кавер саме з українським текстом. Коли побачила, як співає Malena, запитала, чи можу використати її текст і записати нову версію. Вона погодилася. Тому сподіваюся, що пісня сподобається слухачам», – розповіла Дарина Клімчук Район.Острог.

Ба більше, поціновувачів творчості острозької мисткині чекає у її виконанні не просто відома композиція українською, а кліп. Творчу роботу зніматимуть в Острозі.

«Захотіла тут, адже ця пісня – це як спогад про те що було, спогад про ті щасливі моменти, ті місця по яких гуляли з дорогою серцю людиною», – поділилася Дарина.

Аудіоанонс пісні тут.

Раніше Район.Острог розповідав, що Дарина Клімчук презентувала широкому загалу дебютну пісню «Горизонт». Над нею виконавиця працювала з уродженцем Острожчини Миколою Харковцем, який написав музику.

Також Дарина Клімчук переспівала відому композицію Олександра Пономарьова і створила жіночу версію пісні «Я тебе чекав» Вахтанга Вахтангішвілі.

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024