Журналіст Острозької академії постраждав у сутичці під будинком Льовочкіна

11 Травня 2018, 16:00
Постраждалий Назар Мазилюк 3760
Постраждалий Назар Мазилюк

У сутичках під будинком заступника голови фракції «Опозиційний блок», одного зі співвласників телеканалу Інтер, Сергія Льовочкіна  постраждав студент спеціальності «журналістика» Острозької академії. Трапилося це в четвер, 10 травня.

У Назара Мазилюка, який працює журналістом видання gazeta.ua, розбита голова.

У соціальній мережі хлопець повідомляє, що його по голові гумовим кийком ударив полісмен, коли члени «Національного корпусу», які пікетують маєток Льовочкіна через скандальний концерт на Інтері, спробували прорватись через оточення правоохоронців.

Зробили це представники силових структур (у спецформі без розпізнавальних знаків). Перший удар кийком я заблокував рукою. Другий пішов у голову. Маю 3 накладених шви, – розповів про пригоду Назар Мазилюк.

Першу допомогу йому надали колеги.

Назар додає, що він не єдиний, хто постраждав. Поміж протестувальниками та силовиками опинилося 5-6 журналістів, з-поміж яких дівчата.

Я бачив як двох журналістів просто збили з ніг. Коли я вибирався звідти, то моя камера зачепилася ремінцем за якусь іншу і дивом не розбилася. Обидві сторони бачили журналістів і всім було байдуже, – констатує постраждалий журналіст.

Хлопець написав заяву й сподівається з допомогою колег, які фільмували сутичку, знайти винного.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024