В Острозі започаткували новий напрям суспільно-корисних робіт

19 Березня 2024, 16:20
В Острозі започаткували новий напрям суспільно-корисних робіт 1413
В Острозі започаткували новий напрям суспільно-корисних робіт

З початку 2024 року на Острожчині розширили перелік замовників суспільно-корисних робіт. Працівниць тепер залучатимуть у комунальний заклад «Острозький психоневрологічний інтернат».

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Острозького управління Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості.

Психоневрологічний інтернат вже понад рік обслуговує близько 130 осіб з територій, охоплених бойовими діями. 

Відтепер частину рутинної роботи з догляду за хворими будуть виконувати троє безробітних, скерованих Острозьким управлінням Рівненської філії Рівненського обласного центру зайнятості. 

Працівниці матимуть офіційне працевлаштування, заробітну плату і можливість допомогти людям.

Загалом на території Острозької громади протягом 2023 року у суспільно корисних роботах взяли 86 громадян, з них 41 – внутрішньо переміщені особи.

Основними видами діяльності було плетіння маскувальних сіток на базі Острозького будинку культури та роботи на волонтерській кухні «КомашкаРомашкаОстрог». Тепер роботу пропонуватимуть і в психоневрологічному інтернаті. 

За докладнішою інформацією ви можете звернутися в Острозьке управління Рівненської філії Рівненського ОЦЗ за телефоном (044) 244 94 14. 

Довідковою. Урядовий проєкт Служби зайнятості «Армія відновлення» у щодо запровадження суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану запрацював у 2022 році. Ці роботи включають розбір завалів, ремонтні роботи, підтримання громадського порядку, плетіння маскувальних сіток, сприяння в будівництві оборонних споруд тощо.
Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024