Юним лісівникам з Оженина вручили грамоти і подарунки

05 Березня 2024, 19:25
Юним лісівникам з Оженина вручили грамоти і подарунки 561
Юним лісівникам з Оженина вручили грамоти і подарунки

Лісничий Хорівського лісництва Дмитро Ткачук завітав до Оженинського ліцею імені Тараса Шевченка для вручення грамот та подарунків юним лісівникам.

Візит відбувся у понеділок, 5 березня. Про це розповіла на фейсбук-сторінці ліцею керівниця Оженинського учнівського лісництва «Вікова діброва» ДП «Дубенський лісгосп» Світлана Сорочук.

Підсумовуючи роботу гуртка, Світлана Сорочук розповіла, що юні лісівники восени 2023 року брали участь і перемогли у зльоті учнівських лісництв, допомагали у висаджуванні дерев, викопували саджанці. 

Крім того, учні створювали й продавали на благодійних ярмарках воскові свічки. Власноруч приготовлені смаколики (імбирно-медове печиво та горішки), солодощі, малюнки, патріотичні браслети, вторговані кошти передавали воїнам. 

А цього року зустрічали гостей закладу – бельгійську делегацію з муніципалітету Мальмеді у валлонській провінції Льєж, мера партнерського міста Етенс штату Огайо, США – Стіва Паттерсона разом із представниками проєкту USAID «Говерла», розповідали про нашу діяльність і співпрацю з лісівниками.

«Дякую цьогорічним випускникам за допомогу у створенні нових лісів, за щирість, за доброту. Слова подяки від себе і наших вихованців лісівникам за солодкі подарунки. Продовжуємо працювати, маємо плани на весну», – написала Світлана Сорочук. 

 

Коментар
27/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024