У Рівному відбувся творчий вечір острозької поетеси

05 Травня 2018, 11:42
3928

У Рівному відбувся творчий вечір Іванни Самчук, поетеси з Острожчини.

Зустріч із письменницею під назвою «Аромат щастя» відбулася 29 квітня. Увесь захід був сповнений ліризму й щирості. Іванна Самчук читала вірші та розповіла про свій творчий шлях і аромат щастя, який відкрила в поезії.

Більшість віршів, прочитаних молодою авторкою – про кохання. Надзвичайно вразила усіх присутніх аудіопоезія «Дощ», «Твої хвилі», «Я дихаю тобою». Однак не менший захват викликали в присутніх поезії - «Небесна сотня», «Ангели ходять по нашій землі босоніж», «Весна пасує весні», у яких знайшли відображення патріотизм та любов до рідної землі, малої батьківщини.

Іванна Самчук
Іванна Самчук

 

Приємним сюрпризом для авторки став виступ юних вихованців літературно-розвивальної студії «ЛітЕра» Рівненського міського Палацу дітей та молоді», які декламували вірші поетеси. 
Особливої душевності та ліричності творчому вечору додало віртуозне виконання класичних композицій на скрипці – Анни Лавренюк та запальна гра на гітарі - Олеся Самчук.


 

Своєрідним підсумком літературного вечора був виступ Неоніли Дибяк, члена Національної спілки письменників України, яка висловила захоплення творчістю авторки, побажала продовжувати працювати на літературній ниві.

Виступає Неоніла  Дибяк
Виступає Неоніла Дибяк

 

На завершення письменниця розповіла про свої творчі плани, участь у різноманітних літературних проектах, бажання реалізувати творчий потенціал у новій збірці.

 

Довідка:

Самчук Іванна – поетеса, письменниця, за освітою управлінець, народилася в мальовничому селі Точевиках Острозького району. Розпочала свій творчий шлях з Всенародного літературного об’єднання «Поетарх», що діє при Палаці дітей та молоді м. Рівне. Впродовж 2008-2018 років друкувалася в різних виданнях: «Провінційка», «Вільне Слово», «Рівне ракурс» м. Рівного, «Життя» м. Львова, альманахах: «Наше коло» (м. Рівне), «Ліра», «Літіум» (м. Хмельницький), журналах «Мистецькі грані», «Дніпро» (м. Київ), публікація творів конкурсу «Подорож до себе», «Чатує в століттях Чернеча гора», книзі «Революція гідності. Війна», білоруському журнал «Младосць», дитячому журналі «Диво деревце».2008 року відбулася презентація першої літературної збірки «Дзеркало душі».

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024