В Острозькій громаді стартує новий молодіжний проєкт

06 Лютого 2024, 19:00
В Острозькій громаді стартує новий молодіжний проєкт 519
В Острозькій громаді стартує новий молодіжний проєкт

В Острозькій громаді стартує молодіжний проєкт «Імпульс». Він спрямований на те, щоб у відповідних управлінських процесах голос молоді був якомога гучнішим.

У понеділок, 5 лютого, в Острозі відбулась презентація проєкту. Про це розповідають на фейсбук-сторінці Острозької міськради. 

Презентувала проєкт Оксана Вільчинська. Вона очолює ГО «Центр ініціатив «Віадук», і буде менторкою громади, щоб супроводжувати процеси, що будуть відбуватися в контексті реалізації проєктних завдань і напрямків у громаді. 

Також з команди був присутній Володимир Зиль, тренер програми «Молодіжний працівник», та Наталя Чигир, заступниця начальника Управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

На першій зустрічі основним завданням було вивчення молодіжних потреб та оцінка запитів у громаді, щоб надалі сформувати дієві рекомендації з подолання локальних викликів молодіжної політики.
«Імпульс» дає початок ще більш ґрунтовній роботі з місцевою активною молоддю, що допоможе молодим лідерам якісніше інтегруватись у функціонування громади «з середини», реалізовувати свої ідеї та ініціативи для її розвитку.

Начальниця відділу проєктної та інвестиційної діяльності Острозької міськради Ольга Стецюк подякувала представникам проєкту за співпрацю

«Ми здобуваємо реальну можливість посилити молодіжну політику громади, отримати ресурси на впровадження змін, отримати менторську допомогу в роботі з молодіжними ініціативами, а також навчити молодіжних працівників – фахових людей, які вміють і будуть працювати надалі з молоддю в громаді», – зазначила Ольга Стецюк. 

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024
26.04.2024